roko
Član
- Tu od
- 10 Pro 2007
- Poruka
- 867
malo kasnim ali da se i ja predstavim... zovem se Roko Račić, imam 25 godina, živim u Hrv. Kostajnica..po struci sam šumarski tehničar i trenutno apsolvent lovstva i zaštite prirode. radio sam u gradskom poglavarstvu skoro 3 godine i u proljeće prošle godine sam dao otkaz i bacio se na uzgoj ljekovitog bilja...lavanda. počeo sam sa 800 sadnica na površini od 50m2..sad imam 3,5ha i 13.000 (17.000)sadnica i planiram sa ovom kulturom ići do 30ha i oko 200.000 sadnica...trenutno sam najveći proizvođač u svojoj županiji a to želim i ostati . Imam u planu kupiti sušaru i napraviti poslovnu halu od nekih 300m2 sa proizvodnim pogonom i skladištem..kupnja novog traktora i freze...
Nemam bijesne mašine i velike površine kao neki članovi...ali nikad se nezna ....
trenutno od strojeva imam TPS Lombardini Green special 14ks, naravno i kopačice od čak :mrgreen: 80cm radnog zahvata
stari djedov IMT 533...radi kao sat već punih 35 godina
i sada već bivšeg limenog ljubimca JEEP CHEROKEE..kojeg sam prodao kako bih kupio zemlju i kultivator
evo malo slikica od početaka i moje LABINKE... :mrgreen:
Obrisan neispravan link.
sadnja lavande
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
i nakon puno truda i rada dobijete ovo....
Nemam bijesne mašine i velike površine kao neki članovi...ali nikad se nezna ....
trenutno od strojeva imam TPS Lombardini Green special 14ks, naravno i kopačice od čak :mrgreen: 80cm radnog zahvata
stari djedov IMT 533...radi kao sat već punih 35 godina
i sada već bivšeg limenog ljubimca JEEP CHEROKEE..kojeg sam prodao kako bih kupio zemlju i kultivator
evo malo slikica od početaka i moje LABINKE... :mrgreen:
Obrisan neispravan link.
sadnja lavande
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
i nakon puno truda i rada dobijete ovo....