dikasta ima manje gredice kod košnje bubnjara može imati gnječilicu tako da možeš balirati nakon košnje dok rade dobre obje :drink:U čemu je razlika izmedju bubnjare i diskaste.
Pa nebih rekao da ti kose nešto niže od ravnih pošto kad ih staviš na stol oba kraja leže na stolu samo što je sredina ispupčena nerazumijem zašto bi onda kosili niže, predpostavljam da je sredina ispupčena radi tanjura što dolazi ispod noža ali kad je to pri velikim brzinama ono se ispravi isto kao i da je ravni nož bar mi tako teorecki djeluje.
Ja sam s svojom kosilicom kad smo ju kupili novu dobili 24 nova noža sa njom ali ravna i imam ih još 12 novih al mrzim kad moram navraćati kosilicu prema naprijed pa mi sredina ostane nepokošena ili kad ju dignem u radnom položaju gore na krajevima a ona gleda u tlo samo što se ne zabije pa mi prilikom puštanja gotovo svaki puta uvati malo zemlje onaj zadnji tanjur zato što je prema dolje navrnita, a 6 noževa mene dura 2 god tako da je to investicija nikakva.
Kad sam vidjeo u trgovini te noževe pitam prodavača dali mogu ja na svoju kosilicu staviti te noževe, a on kaže nemoj metati te ako su orginalni sa njom došli ravi, kaže ti saviniti su za sipove kosilice ali nevidim isto razloga zašto nebi išlo na bilo koju kosilicu ako je promjer rupe i dužina noža ista, strah me samo da mi nebi šta pokidalo kosilicu ili ju iz centra isteralo...