GOGO...
definitvno doooobro razmisli o ovoj ponudi za V&N! ako je stvarno tak malo odradila, isplati se o uzeti, samo dobro pregledaj da nije izvana šminka, a unutra krš!!
nemojte uspoređivati videe sa yt-ba sa svojim "zemaljskim" rotodrljačama i onda misliti : MA GLE KAJ OVA AMZONKA DELA I NEJE JOJ NIŠT, SIGURNO I OVA MOJA TO MORE.... nemojte se zavaravati, ono je POTPUNO DRUGI SVIJET!!
nemojte smiješni biti... probajte ju samo na asfaltu zavrteti pa vam bude srce stalo ko i njoj....
tvoj 6340 je 70 ks, nemoj se veseliti da je 80 ks, jer nije i nemre biti ...
i misliti joj pa on je jak na kardanu, njegova izlazna snaga na kardanu je nekaj slabija...
njemu je ovih 2,5 m u zemlji normalne strukture, u normalnim uvjetima sa razumnim vozačem TAMAN!
I težina mu nebi trebala biti problem, ta V&N sa paker valjkom je nekih 850 kg i to je taman!
Tak da ti je moj savjet dobro razmisliti o toj ponudi, jer sa tom kombinacijom nemreš fulati
garntiram ti to jer gotovo istu kombinaciju teram 4 god i funkcionira odlično!
isto tak prokometiral bi ove priče o teškim RD i "laganim zemljama" i obratno!
Ljudi moji, pa dobro kak vam nije jasno da nisu bezveze napravljene različite izvedbe RD-a???
Dobro se zna da nisu sve zemlje iste strukture pa se prema tome ravna prilikom odabira mehanizacije za njenu obradu!
Nema potrebe da se teraju teške RD koje daju dojam "nepoderivih" u laganim zemljama!!! Nepotrebno mučenje traktora i sabijnje zemlje koja je i ovak nabita ko asfalt...
Izbor RD treba prilagoditi tipu tla, naravno nije to baš tak jednostavno kod kupnje rabljenih...
ALI NEKOG RAZUMA VALJDA TREBA BITI!!