ja bih ti preporučio Amazone, samo ne znam zašto je Alpego skuplji, da li znaš možda cijenu za Lemken od 3 metra.
Ja bih od navedenih preporučio Amazone ili Lemken ako se radi puno zemlje.
Maschio bi mi bila treći izbor. Vogel Noot je dobra, kod mene već osmu godinu radi bez problema,
ali nebih je preporučio ako se radi puno zemlje zbog brzog trošenja noževa.
Jedino ako su manganski onda nemaš brige.
znači tako. Radilo bi se oko 70 hektara. Naginjem prema Amazoni ali odlučiti ću idući tjedan. hvala svima na savjetima
Koji traktor to bude tjeral?
Moj glas ide za Amazone...Taj model KE 3000,za koju snagu traktora se preporuča??.Dal je to slabiji ili jači model rotodrljače?Dečki molio bih za savjet..
Kupujem novu rotodrljaču 3 metra i dvoumim se između Amazone KE 3000 Special (cijena 8 400 eura) i Alpego RE 3000. ( cijena 8770 eura )
Što mi preporučate ?
Hvala
Moj glas ide za Amazone...Taj model KE 3000,za koju snagu traktora se preporuča??.Dal je to slabiji ili jači model rotodrljače?
Nebi bilo loše pogledat Maschio Dominator..
Razlika je u tome sto frezom se nemoze spremiti za kukuruz i psenicu , a Roto Branom moze , zato sto je za Roto Branu potreban slabiji traktor u odnosu na frezu.
Evo tiče se rotobrana pa reko da tu pitam,, koja je razlika između rotobrane i freza koja je razlika, kvaliteta pripreme tla uglavnom što je bolje i što je lakše za tjerati traktoru ?