Šanana- ja ne bih uopce uzimao hidrolift na rd. po meni,ima vise mana nego prednosti. za hidrolift,rd mora biti teska izvedba,s pojacanjima, inace,mozes vidjeti po oglasima i kod svercera da je skoro svaka rd lakse izvedbe s hidroliftom bila varena,ili ojacavana naknadno,jer nisu predvidene za takvo opterecenje. dalje- hidrolift znacajno povecava cijenu rd. na nasim malim parcelama to i nije bas prakticno radi okretanja,sijacicu za kukuruz ne mozes dizati radi kardana, velika je to tezina,a nasi traktori nisu predvideni za nekaj takvo. 565 ti je rođeni sijač, sa hidroliftom bi mozda malo ustedio na gorivu, ali sa dva traktora islo bi brze,i puno jednostavnije,a dugorocno bi si šparao strojeve od nepotrebnih kvarova.
e,da,i nisam nikaj kontaktirao čalopeka,odustali smo od v&n,moj stari navija za maschio,a meni je sasvim svejedno,pa nek mu bude. jedino kaj mi se ne budu slagali rd i plug...
Zetorproxima- novo je novo,ali mislim da bi ovaj kuhn pojeo za dorucak bilo koju maschio! a i ja ne radim puno zasad,pa mi je svejedno, posluzila bude bilo koja rd. nisam jos nista odlucio oko modela, paker valjak i greda su obavezni, i probal budem uzeti neku ne pretešku.