• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotobrane / Rotodrljače

• Temu pokrenuo IMT560
  • Datum prvog posta

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ja imam Maschio delfino 230 od 2008. i nikakvih problema.. Uzmi ti Amazone nitko ti ne brani..

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ja sam proljetos svoje ispravljao da budu skroz ravni sa velikim čekićem i mjenjao vijke jer mi je ostavljala iza one "grobeke" kao tanjuraca recimo.

Na mojoj u originalu nisu ravni,ja sam ih već slagao jer su se razmrdali,napravio mi je kolega nove nosače i piksice,ostala su samo dva stara nosača,sad je jedan pukao,ako pukne opet,napravit ćemo nove. Ti plehovi trpe kad idem uz međe i zatrpavam jarke.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
85 same Dorado mislim do 2,5m

Od Maschia malčeri se nisu baš nešto pokazali barem u mojoj okolici

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Na agroplusu 85 imam maschio rd2500 i nikakve brige, radi s njom ko ništa tak da i tvoj mora.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Maiky, previše ti je za Dorada 2,5m.
2,3 maksimum. To je ipak kompaktni traktor i zahtjeva malo lakše priključke.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Kod mene je kardan osiguran šarafom na odrez i zadovoljan sam. Ako zapne puca šaraf, promjeniš i tjeraš dalje.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Hvala kolega da jedan prohod i dovoljno lijepo je i promrzlo jedino sam moro na jednoj parceli ic dva prohoda jer je jesenas prvi put orana nakon ko zna kolko godina stari ima 55god i ne sjeca se da je bila orana pa je bilo dos grdo zorano pa sam proso dva puta da bude kak treba!!

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Dobro izgleda i koliko vidim ima polu noževe koji su skoro novi, nek te dobro sluzi!!! Koliko je velika i koji su prvi dojmovi?

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
2.5m je prvi dojmovi odlicni milina za radit ima par sitnica koje treba rijesit al nista hitno vecinom treba izmijenit sarafe oko kopcanja nedaju se dotegnut a imaju lufta i na dva mijesta zamijenit semering jer kao malo masti a ulje je u njoj!!

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Kad budeš menjal semeringe onda budeš tek videl šta je unutra kao i sam ali ja sam ju jeftino platio pa sam to i očekivao. Neka te dugo služi. Jeli to pegoraro ?
Mislim da je ista getriba na mojoj.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Bučo-čestitam! Vidim da ima nekakvu mrcinsku getribu,to mi se sviđa!
Kojom brzinom tjeraš?
Samo nemoj ovako zavijati s njom kao kraj bandere!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Jedino sta pise na njoj je ROWAN trazio sam nisam nista naso od tog proizvodaca na internetu getriba bas je masivna poceo sam otvarat iza na getribi poklopac pa krenulo ulje pa sam stao nisam otvorio da mi sad ulje ne iscuri jos imam nesto sitno za odradit s njom pa cu promijenit sta treba i sva ulja kolko sam pregledavo po njoj ako nije ponovo farbana malo sarafa je dirano po njoj jer svi imaju boje po navoju po poklopcima di su lezajevi i oni kaj drze gornji poklopac od korita di su zupcanici ako i bude kakvo iznenadenje sta sad nije bila skupa pa imamo manevar za popravak!!
A ovo za zavijanje nisam znao hvala na savijetu to necemo vise radit!!
Brzina 4 sporohodna prvi prohod a drugi di sam iso 5 spora!!

Najnoviji postovi

Na vrh