• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotobrane / Rotodrljače

• Temu pokrenuo IMT560
  • Datum prvog posta

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,807
I htio bi reci jos, da imam jako loseg iskustva s kupovinim djelova u bklu.
Znaci raskpao sam sve, potrpao u kutiju, otisao tamo, to sto sam donesao nisu ni pogledali, vec su sve to sto mi treba izvukli iz nekog kataloga kojih ima bezbroj.
40% sam dobio odma, ostalo su poslali postom, normalno nepase...
Prvenstveno, takva trgovina u kojoj nemos platiit ni karticom ni kesom, ako imas neko placanje preko moba to ide..
Drugo, izgubio sam pol dana vozeci se tamo i nazad, nerjeseci nista, onda sam na trosak za put platio jos 8e postarine za semering koji nevalja i brtve koje nemaju veze s vezom.
Danas sam ih kontaktirao, iz drugog kataloga ima sta su fulali, al je sad problem u ovim djelovima sto su poslali sta nevaljaju, nemozes vratiti nazad postom, (ajde 20e nije neka suma), vec je moguca zamjena iskljucivo fizicki jel treba potpisati taj racun koji su izdali, znaci financijski neisplativo.
I da, sad opet 8e plati postarinu.. ugl katastrofa od trgovine.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,142
Oni ti nisu maloprodaja,
Činjenica da sam tamo uzeo sijačicu prije par godina,i ove naručio 2 lančanika da mogu soju sijati na 70cm i 2.9 gusto,danas naručio i poslali su mi prije nego sam platio preko računa,drugi dan stiglo..ali sam specificirao što želim..

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,935
Ako bkl nije maloprodaja onda imaš sreće šta su uopće htjeli prodati. Meni u agrariji nisu htjeli, mogli, smjeli prodati ali sa pametnim ljudima se sve može dogovoriti tak da smo riješili.

Najnoviji postovi

Na vrh