traktor mi je 85 KS turbo a koliko moze ici u dubinu mislim da napravi horu koliko duboko jer vise radim ovih "kucne" zemelje usluzno za krompir i kukuruz a svi sad hoce da im zemlja bude gotov prah pa jel ima isti ucinak ko frezaMoje je mišljenje da je za rotodrljaču od 2,5 m premalo 75 konja.Ja imam kuhn rotodrljaču sa hidro liftom i sijačicom 2,5 m i teram ju sa traktorom 130 konja.Susjed ima 2,5 m metra i tera ju sa traktorom 90 konj ali nejde brže od 5 km. Ja idem brzinom od 7 do 9 km zavisno dalije zimska brazda ili je jesensko oranje.
ako mislis radit usluzno imt ne kupuj ni posto nozevi stradaju za 3 godine cak je kod jednog pucala osovina sa nozevima kod drugih su se uvijale bjezi od imt nadji sebi batuje al sa motikama po 6 na jednoj sekciji to je moje misljenjeimam pitanje, kupio bi IMT frezu za 533, zahvata 130cm......mislim da bi to guurao bez problema....
e sada, što treba paziti pri kupnji????
gramip su mi nekako slabašne i lagane, kao i batuje, tako da mi se imt čini kao najbolja, od ovih jeftinijih.......zanima me vaše mišljenje.....
imam pitanje, kupio bi IMT frezu za 533, zahvata 130cm......mislim da bi to guurao bez problema....
e sada, što treba paziti pri kupnji????
gramip su mi nekako slabašne i lagane, kao i batuje, tako da mi se imt čini kao najbolja, od ovih jeftinijih.......zanima me vaše mišljenje.....
ovako, radio sam sa 533 i freza 180 od Novačića(potrazi negdje na netu), i nije bilo nikakvih problema.Isao sam na zimsku brazdu odmah od prve.
kakva je freza batuje 165cm?
jel to veliko za 533????
moj djed ima batuje 165, tj 168 cm...malo je ipak prevelika za fergija..1. il 2. spora na 2000 okr..ovisi o zemlji..mislim da ima 250 kg
kakva je freza batuje 165cm?
jel to veliko za 533????
moj djed ima batuje 165, tj 168 cm...malo je ipak prevelika za fergija..1. il 2. spora na 2000 okr..ovisi o zemlji..mislim da ima 250 kg
to sam i ja mislio, al volim čuti nekoga tko je s njom radio.......i vidio sam da ima 6 noževa
jeli ima neko da je sam radia tanjurace i dali je to moguce :rolfer:artyman: