• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
pa koje su mu mjere , valjda i u trgovini ležajeva i semeringa može da se nabavi
ne vjerujem da stavljaju neke vanstandardne mjere

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
uh...jezik brži od glave...krivo napisao...
brtva mi treba, od poklopca lančanika.
čini mi se da to samo fabrika radi, za ležajeve se slažem.

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
Pozdrav, evo promijenio sam brtvu, ali kad sam napunio ulje počelo je polako kapati i na osovinu, označeno crvenom strelicom.
Što je otišlo, dali se može kupiti u trgovini dijelovima ili moram opet naručivati iz gramipa, s time da me dobrano opelješe na poštarini.

Fotografija0124.jpg

Beznaslova.png

B

BAGERISTA

Guest
Čo moj,,ni te ni čut ni vidit,,..:partyman::partyman:
Mi se para da je tu semering.....ča kaplje čuda,,,ili koja kap..:?::?:

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
Eh....lavanda roste ko luda pa se mora delat....

kaplje kap po kap....da stavin pomidori lepo bi rosli.

B

BAGERISTA

Guest
Eh....lavanda roste ko luda pa se mora delat....

kaplje kap po kap....da stavin pomidori lepo bi rosli.

E onda bi tribalo regulat,,,čin prije..

Orsic

Član
Tu od
30 Kol 2009
Poruka
415
Pozdrav, evo promijenio sam brtvu, ali kad sam napunio ulje počelo je polako kapati i na osovinu, označeno crvenom strelicom.
Što je otišlo, dali se može kupiti u trgovini dijelovima ili moram opet naručivati iz gramipa, s time da me dobrano opelješe na poštarini.

Fotografija0124.jpg

Beznaslova.png

tu ti je semering,al meni se to znalo desit kad mi je korov uso pod semering i sjebo ga,treba sve rasturit i vidjet,to ti kosta cca 50kn,kupis u trgovini gdje prodaju lagere

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
najgore šta sve treba ići dolje...a po ovoj teplini jaooo-..- ce izdržat do malo hladnijeg vremena

P

piško007

Guest
kakve je rotodrljače najbolje kupiti za traktor od 75ks

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Ovisi....kakva zamlja?, koliko misliš površine sa njom obrađivati? ako imaš 5 ha onda možeš i sa 3 metra to rotirat,a ako imaš 50ha onda bolje nemoj ni probavat da nebudeš za koju godinu radio generalku na tom traktoru.......ja bi ti preporučio 2,5 metra max.,eto nek drugi kažu svoja iskustva i mišljenja......

thompsonzfa

Član
Tu od
20 Ožu 2009
Poruka
238
Ovako imam jedno pitanje, koju bi tanjuraču preporučili za IMT 577, sada imamo leskovačku 28 diskova u dosta lošem stanju pa bismo uzeli nešto bolje/novije? Dosta mi se sviđaju ove koje imaju konfiguraciju tanjura u slovo V umojesto X. E sad dali bi možda došla u obzir 32 diska ili je bolje da bude 28? Eventualno vučena ili je to ipak malo previše? Kakav je uopće 577 u tanjuranju? Kad su bili povoljni uvjeti znali smo ovu 28 diskova vući sa IMT-om 549 i išlo je, nije da mu je lako ali ide, i dosta je brže nego sa 20 diskova tanjuračom pogotovo kad je veća površina u pitanju. Sve sugestije su dobrodošle! :drinkers: :prayer: :scratch

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
kupio bi rotodrljacu al me zanima da li ce moci radit sitno ko freza dubine 15 cm i mislio sam kupit 2,5m na 85 konja jel to puno za tu snagu

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Nije puno,pa tak čmo i mi kupit za 85ks 2,5m več smo probali dvije različite drlje terat i ide bez greške. Ak ti traktor nemože u 5 sporom onda može 4 sporom,tak da se nemaš šta sekirat i bez greške možeš uzet od 2,5m. Šogor je iz znatiželje probo sa zetorom 6340 probat terat vogelovu drlju 3m i ide

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Nije puno,pa tak čmo i mi kupit za 85ks 2,5m več smo probali dvije različite drlje terat i ide bez greške. Ak ti traktor nemože u 5 sporom onda može 4 sporom,tak da se nemaš šta sekirat i bez greške možeš uzet od 2,5m. Šogor je iz znatiželje probo sa zetorom 6340 probat terat vogelovu drlju 3m i ide
jel isti efekar usitnjavanja zemlje mislim koja bolje uradi rotodrljaca ili freza

Najnoviji postovi

Na vrh