Bobo kaže:
Nisu svi restorani zatvoreni nedjeljom u Bj... Mi osli na pizzu poslije sajma i najeli se kao ljudi...
onaj 577 ima prednju vucu od Brene i samim time je to preporodjen traktor. 180 000 je cjena bila s PDVom i ne znam sto da ti kazem za njega... meni se svidja, jako jako puno, i da znam da ce kapitalna za njega sjest u redu, ne bih ga se pojao kupiti... Prije je kostao 156 000Kn, ali ne nova linija, tako da je to ta cijena.
mislim da je taj traktor za tu cijeno najbolja kupnja na sajmu (nazalost nisu svi traktori imali izlozene cijene i nisu svi izlagaci imali uljudne "komercijaliste") jedino su u IMT-u trebali nekako drukcije rijesiti komande hidraulike nego putem saili hm... izgleda dosta nespretno
i slazem se jako puno je traktora bilo zatvoreno!
Na jesenskom ili druge godine budem se dogovorio da se nadjemo sa "ekipom" jer sa ovima koima sam dosao ove godine nista nisi mogao pogledati u detalje pa na kraju nismo niti uspijeli pronaci stand od Zetora :evil:
u globali se vidjelo jako lose napravljenih stavri (prikolica jednoosovinska na standu od sekre na dolnjem ulazu užasna ) i slicno onaj MF 245 od Jurvala pa da je 54 000 sa PDV-om mozda bi razmislija ali ovako,
i ti Sonalike neznam
dali ste primijetili da se na "Jonnia" montira prednji difrencial iz kine! .....
nisam bio u Gudovcu vec 4-5 godina prije sam bio 3-4 puta
bio sa ma sajmu u Veroni u Bologni .... iskreno sam razocaran
bilo bi lijepo da su cijene prikaza i da postoi neki sajamski popust (opcenito je bio 5% max 10%)
opcenito za ljude koji se na bave profesionalno ili poluprofesionalno nije bilo nista za kupiti