kaj se ti vozis 50 na sat :lol: dodaj malo gasa pa budes vidil kolko ce se povecat kilometraza,nas vozac u pekari radi180 km u 4 sata koji staje svaki par km i bez autoceste vec selske ceste i i ceste pune zavoja,kolega radi na naplati autoputa živi u lukodolu, a stanuje u karlovcu a auto koristi za privatne potrebe,nemamo vise ovdje o cemu raspravljat ovo je tema o gudovcu.roko kaže:pa naravno, nek brišu, jer ovoj raspravi nije mjesto ovdije!!!!
naravno da nemaju stvarnu kilmetražu... zato BMW-u X5 3.0d...turbina i odlazi na 270.000 km... a vjerovao ili ne ima stvarnih 620.000 kilometara...
vozim dosta,,,uglavnom kombi vozila... WV T4 je prešao 535.000 km u nepunih 6 godina,citroen JUMPER, WV caddy.. i sad wv T5...u 2.5god 215.000km... da ne nabrajam,,, vozim već 4. novi auto u 10 godina a ni jedan nije prešao ispod 350.000km... max 535.000 u 5.5godina... auti se doslovno ne gase!!!
ili je taj lik trg putnik, što čisto sumnjam,,, tko bi se od direktora brukao i posalo menadžera u hjundaiju d mu promovira firmu!!!!! a za transport ljudi... nema nema nema teorije!!!!! nek slika KM sat i knjižicu vozila!!!!!
da samo nažulja guzicu....
sve je moguće,,,
Bobo kaže:Ako bude lijepog vremena ( u biti da ne pada kisa) sutra smo cika Mato i ja gore i u 13 kod kombajna... Izlgedat cemo kao Stanio i Olio
znaci ti radis 600 km dnevno x365 je 135000 :scratch :lol:roko kaže:mislim da si sa tih 180 rekao sve... ja dnevno od 4.30 pa do 7.30 i od pol9 pa do 18.30 napravim 600km,,, vremenski sam vezan za ture i vrijeme gdje kad moram biti,,,, vozim ljude na hemodijalizu! pekare susrećem kad trpaju robu a ispraćam ih u pol4 kad ima završaav radno vrijeme,,,a meni počinje 3.smjena!!!
a po onoj računici da ja vozim 50km/h... skoro pa da,,, nego taj tvoj pekar,,, ako on vozi 180km za 4 sata.. pa to ispadne da je kraći od mene za 20km... autocesta..pa tamo se vozi debelo preko 50km/h!!??!!! a ceste... pogledaj malo relacije po googl earth-u sisak-dvor-h.kostajnica-sunja-dubica... da rak raka hebe... ne radi ni približno km... a ti slikaj km sat pa ćemo vidjeti tko će više natući za 1 tjedan... plaćam jelo i pilo ako popušim!!!! HJUNDAJI!!!
no, kako ti kažeš,,,nije ni vrijeme ni mjesto!!!