felge su od cetvorke renoa koliko ja vidim?
...
Kaj ne bi ti tu uletil , pomoglel kolegi forumašu :icon_anal:Da ok je sirina, samo slozi i dobro ju centriraj po osi da nebu semeritala po cesti ko prestreljeni pes.
Kod mene neNego, postoji li getriba od toga auta negdje?
Sad sam te ukapirao. Samo da ti iskreno kazem ja nikada u zivotu nijedan kultivator nisam naprijed vidio sa 15kama gumama. vidjao sam cesto da oni imt 509 imaju 15ke pozadi gume ali i oni cini mi se imaju 12 naprijed
Nego reci mi...kako se ponasa traktor sa tolikim gumama...jel stabilniji za gonjati drva po sumi sa njim...koliko tovaris na njega? Kako se ore sa njim freza kosi ?
S vecim kotacima je malo brzi po cesti i lakse prelazi preko neravnina i toliko ne osjetis svaku rupicu,al nemoj se zamarat sa velicinom koliko ti je bitno da ti guma nije trula i da ima dobru ripnu da te izvlaci na losijem terenu.
Zasto veci tockovi unistavaju mjenjac ? ? ?
evo danas mi stigao prelaz. jos ga nisam stigao probat. 55kn ma cijene u entradi su pretjerane. sad sam nesto naručio iz jedne firme- ako bude zbilja to sto očekujem, objavit cu, razlika u cijeni 90% izmedju entrade i ovoga...