B
BAGERISTA
Guest
Aparat mi je krepo,,,,,,,,ali nekako ču poslikat,,,,,,,pa ako su isti nije problem,,,,,,,,a ako ih imaš,,,,,,,,,,,dobro je..i zamijeni sve,,,,,jer kad stružu po onim razdijelivačima,,,,,onda ih pojedu..
Pozdrav, imam sipovu prikolicu i zanima me zasto kad tovarim sjeno ono mi se zabije u onu gore srednju štangu ( onu štangu di ide spaga) te onda ne mogu lijepo natovariti prikolicu?
probaj tu stangu malo podignuti ili ubrzati malo pod
kak se ubrza pod?
ali na toj ručici imam samo dva ona zareza gdje se može ručica zaustaaviti a kolko mi se čini na prvom zarezu pod uopce nejde.Ubrzavaš ga na onoj ručici gdje uključuješ istovar, koliko je jako zategneš toliko ti i pod ide brže i pomjera masu nazad u prikolici.
Kako inače radiš sa prikolicom, dali ti je pod stalno uključen dok kupiš ili ga samo povremeno uključuješ?
ali na toj ručici imam samo dva ona zareza gdje se može ručica zaustaaviti a kolko mi se čini na prvom zarezu pod uopce nejde.
Kad kupim sijeno pod mi nije stalno uključen nego ga povremeno uključim.
Pozdrav, imam sipovu prikolicu i zanima me zasto kad tovarim sjeno ono mi se zabije u onu gore srednju štangu ( onu štangu di ide spaga) te onda ne mogu lijepo natovariti prikolicu?
to sam gledao na youtubu,odlična stvar ,nisam još pronašao da ima na njuškalu,kupio bi je odma
-odlična za košenje lucerne i dodatnu prihranu stoke (već je vidim u štaglju)