• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Samoutovarne prikolice

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Ta je prikolica prikladnija za ishranu zelenom masom nego za sjenažu. Vjerovatno nema noževa ili ima svega par komada. Zato nije pogodna za sjenažu već samo za svakodnevno košenje i ishranu.

ma ne to je samo za košnju zelenog.nema noževa nego nosi masu gore pa ona onda pada odozgora dolje da je nesabija kao klasične utovarke..a ja u nju siliram sa silokombajnom..:cry:naravno i kosim zeleno..morat ću opet početi sad kad završim poslove po vani,ak bude dobro vrijeme,jer se sad livade zazelenile jer otave nije ni bilo..
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
e imaš sreće
-valjda ih bude još
-u gospodarskom nikako nisam ni pratio oglase,pa zato mi i promakla
-a ovo što je stara ,najmanji problem,pa da je i strgana nema veze,nema šta tokar ne može napraviti i farba pomladiti
-nek te dugo služi (kad budeš prodavao javi :D)
ma prikolica je čudo tehnike,čak ima i limebi pod a stara ko biblija..mislim koliko smo mi zaostali..talijani je već poderali a mi tek sad kupujemo takvo šta..aj hvala,nadam se da bude dobro služila..ak gdje nađem koju javim ti jer nevjerujem da je budem skoro prodavao:gitarist::gitarist:
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
gizdavi, zašto joj je druga osovina užu ili mi se to samo čini

ne čini ti se uža je za jedan trag gume,a najvjerovajtnije zato da kad kosiš po mekanom onda nepropada jer negazi po istom tragu,smješno izgleda..:supz::supz:
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
....gizdavi izvini što sam dosadan,da ovo možda nije prva tipa tak nećeg kao što ovaj prodaje(ne vjerujem da je potpuno ispravna kako je napiso) ,ak ti se da pogledaj oglas
-koja je tvoje marke ak znaš-proizvođać
http://www.njuskalo.hr/transport-pretovar/samoutovarna-prikolica-sijeno-oglas-4574588

ma nema frke,vidio sam oglas..hmmm mislim da ta nije radila bar 10 godina ali ta samo kupi?nevidim da ima kosu??to je neka njemačka,moja je talijanska,neki privatnik,mala firma,nemogu se sjetit imena..nekak nekužim šta ta ruda radi u zraku??:?:
 

davor22

Član
Tu od
24 Lis 2009
Poruka
700
mislio sam ,možda je strgao kosu pa malo lik preradio ćime je ruda gore,a svima obićnima koje kupe ide ravno
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
mislio sam ,možda je strgao kosu pa malo lik preradio ćime je ruda gore,a svima obićnima koje kupe ide ravno

da ali nekužim gdje šteka kardan..to i ak je kosilo tu fali pol djelova..moja ima kardan koji vrti prenos na kojem su dvije hidraulične pumpe koje sve pokreću,od poda ,elevatora što nosi travu,i naravno kosa je na ulje..ova nema nikakve pumpe???:supris:
 

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo par slika moje stare prikolice koja je prodana i preradena za sumsku prikolicu jos me uvijek zaboli oko:heart: kad vidim sliku:cry:

[/IMG]

[/IMG]
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Kolko tek dode kad je novo ako je sad paprena cijena?

austrijancima vrijedi valjda svakog eura kad nemogu drugačije kupiti travu i sijeno po svojim čukama na alpama..:partyman:
 

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Znam da nemogu nikako drugacije i da za njih valjda vrijedi svaki euro kod nas sve jako brdovite povrsine di bi ovaj stroj radio su zapustene u sumu tak da za njega nema posla kod nas!!!
 

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,436
Interesantan stroj samo je i cijena više nego interesantna :shock:
Ovdje iz susjednog sela je čovjek imao sličnu samohodnu samoutovarnu prikolicu. Mislim da je prodao al nisam siguran... :scratch
 
D

DF-germany

Guest
P

pankin 1

Guest
ajd prijatelji pomažite našao sam da kupim sip prikolicu 28 kubika i 24 noža u dobrom stanju ima li neko sa iskustvom oko takve prikolice.zanima me koje su joj mane da li se teško pogoni i da li ona ima osiguranje noževa
 

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,436
Zar SIP ima prikolice sa tako puno noževa? :icon_scratch:
Jesi li vidio tu prikolicu? Pretpostavljam da je rađena po licenci Deutz-Fahr, (bar takve sam viđao u G. Radgoni) ako jest po licenci DF, onda sasvim sigurno ima osiguranje svakog noža pojedinačno.

Sa kojim traktorom bi radio snjom, koliko je KS?
Ja imam Deutz-Fahr od 22 m3 i sa 33 noža. Prazna je teška nešto malo manje od 2,5 t. A radim sa duplakom traktorom 70 KS.
 
Posljednje uređivanje:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Radi sip prikolice za sjenažu od davnih vremena, zovu se SENATOR.
 
P

pankin 1

Guest
radio bi sa mtz 820.zanima me da li vaše prikolice jako opterećuju traktor tamo kad je prikolica već puna
 

Najnoviji postovi

Na vrh