• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šećerna repa 2006.-2007.-2008.-2009.-2010.-2011.-2012.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
R

ROKI

Guest
Re: REPA 2007

Jel ti Gunjo tovari sa Peshi-jem il imaš svoj? Ako imaš svoj jel C4 il C6?

R

ROKI

Guest

Ajd molim te molim te uslikaj Peshi-ja dobro pa stavi slike na forum, ako ti se da (ni video nebi bio na odmet :D ). Ja sam imao C4 al sam ga prodao i nisam ga uslikao pa sad nemam slika. Pozdravi Gunju i reci mu da ga je pozdravio baja iz Vinkovci koji je nekad imao Peshi-ja, a kupili smo dva Peshi-ja od istog gazde! ;) Znat će on ko je.

J

JOSIP.1

Guest

Obrisan neispravan link.

Bozicni duh u kampanji 2007.
neka nam ostane svima u ruznom sjecanju

K

krx pozega

Guest

Josipe dobra tije ova četvorka...ajd napiši što ima od opreme i godište....novu si ju uzeo ako se nevaram?

J

JOSIP.1

Guest

odlican je stvarno, 2002 god, jos sam nadoplatio sire gume nego sto su bile u seriji, klimu, zr sic, kompresor, i mjenjac 18/6, u seriji je bio 12/12 s mehanickim reverzorom, a jos bolji je bio 24/24 s reverzorom bez kvacila, taj si mjenjac nisam mogao priustit onda je bio oko 4000€.
jedino mi neradi nikakve teske poslove, jesenas je u repi, nisam repnu otkvacio od njega, orao je prve dvije god, od onda ni ne ore, jedino imam jos za njega sjetvospremac 4,20 s kojim priprema za repu.

od proljeca cu s njime u medjurednu obradu u psenicu i repu, a zetor ce mi ostat za kukuruz, lagan je, svega 4500kg, izrazito zivahan i okretan, mali potrosac.
taj traktor mi nikad nebude iz dvora van.

novog sam ga uzeo da.

R

ROKI

Guest

E svaka ti čast za slike Peshija! Takav je moj bio. Gunjo to tovari ko blesav. :lol:

T

TOMY

Guest
Sjetva šećerne repe 2008

I, jel tko krenuo u sjetvu repe već? Ili sam ja prvi na ovom nasem kraju (podravina)? Posijao sam samo 2 ha 25.02., ostatak slijedi uskoro, za 5-6 dana....

R

ROKI

Guest
Re: Sjetva šećerne repe 2008

Danas sam čuo da je jedan također krenio u sjetvu na sirovinskom području Županjske šećerane. Po meni malo rano, no...

R

Ratarko

Guest

Rano je rano . Još dva tjedna pa bi se onda moglo ići mirnije duše u sjetvu iako niti onda nije svejedno .

R

ROKI

Guest

Ratarko kaže:
Rano je rano . Još dva tjedna pa bi se onda moglo ići mirnije duše u sjetvu iako niti onda nije svejedno .
Tako je. Vrag (čitaj mraz) nikad nespava. ;)

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121

cujem na radio zupanji da je secerana nesto kao poboljsala uvjete za sjetvu repe!

R

ROKI

Guest

buban kaže:
cujem na radio zupanji da je secerana nesto kao poboljsala uvjete za sjetvu repe!
Da i ja sam čuo.

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121

ROKI kaže:
buban kaže:
Da i ja sam čuo.
sigurno su uvidjeli da nece imati dosta repe!

T

TOMY

Guest

Rano rani ratarko. Nece biti rano ako sve to uspije, a nevidim razloga zasto nebi uspjela sjetva, mrazeva se ne bojim jer ih nece bit....

R

ROKI

Guest

TOMY kaže:
Rano rani ratarko. Nece biti rano ako sve to uspije, a nevidim razloga zasto nebi uspjela sjetva, mrazeva se ne bojim jer ih nece bit....

Nemoj dva puta reći.
Neznam jesi li kad sijao repu, no znaj da je ona jako zimogrozna. ;)

R

Ratarko

Guest

Ugrubo :
Dali su nam poticaj 4.000 kn/ha čak i ako država isplati 3.000 kn oni će sami nadoknaditi ostalo a druga stvar bi bila isto tako neka vrsta poticaja direktno od sladorane u iznosu od 1.000 kn ako recimo proizvedemo više od 50 tona čiste repe na hektar .

TOMY kaže:
E pa to je to , mrazevi da ne kažem snijeg ... nikada se ne zna i teško mi je tu biti siguran pa igram sa malom zadrškom jer mi do sada nije bio problem uzgojiti uzornu repu sa rokovima sjetve uvijek iza 15. ožujka .

T

TOMY

Guest

Jao ROKI sto si sad napisao hehe, tamo 1986 godine moj stari je prvi puta posijao repu, od onda svake godine sijemo.... znam sve o njoj, bas S V E. Ratarko ti imas sa Županjom ugovor ili? Da, poticaj je 4000 kn/ha, a viroviticka zupanija daje jos 1000 kn, dok naša KC-KŽ županija se nešto ne trudi oko toga! 5000 kn nije loše, dok su 3 tis bile stvarno premalo za sav taj trud oko repe!

R

ROKI

Guest

TOMY kaže:
Jao ROKI sto si sad napisao hehe, tamo 1986 godine moj stari je prvi puta posijao repu, od onda svake godine sijemo.... znam sve o njoj, bas S V E. Ratarko ti imas sa Županjom ugovor ili? Da, poticaj je 4000 kn/ha, a viroviticka zupanija daje jos 1000 kn, dok naša KC-KŽ županija se nešto ne trudi oko toga! 5000 kn nije loše, dok su 3 tis bile stvarno premalo za sav taj trud oko repe!

Rekao sam da neznam dali si ikada sijao repu. Neka se odmah srdit. Nema onog koji zna SVE. ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh