seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
Trenutno nisam u nikakvoj mogućnosti da si nabavim pinza:madmana:. Ipak su tu dosta veliki troškovi od potršnje, guma, dijelova koji su skupi, a isam pinz drži cijenu, bar kolko sam vidio....Iskreno jako sam blizu da si kupim Samuraja, oni su dosta zahvalni po tom pitanju...Makar, kak ti kažeš, Pinc je Pinc i nema tu puno filozofije.
Znam da su se serijski ugrađivali VWovi redni petaci i šestaci, samo ne znam dal je drugačiji prihvat getribe ili je samo stavljena međuploča:scratch
ja sam svog platio 2800 eura u nevoznom stanju.Uložio sam još toliko i vozim se 4 godine bez ijednog kvara.tojest dva puta sam mjenjao lampu na kratkom svjetlu jer se strese ni.na terenu.znači srediti pinza i miran si.jeste da je skupo ali kad to auto koristiš u svrhe koje ti koriste onda se svaki euro isplati.
vw dizeli iz lt su pasali mislim jako dobro,nisam još imao prilike da ih vidim uživo,ali kako sam spomenuo su jako osjetljivi i pregrijavali su se. koliko sam načuo da je proizvodnja opet krenula ali neznam kako će izgledati.navodno je viđeno nekoliko vozila u švedskoj na testu,ali snimaka nema.