seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
Po slikama mislim, kako si u okolini Ripča?
da upravu si.Pritoka
poznaš ovaj kraj?
Po slikama mislim, kako si u okolini Ripča?
seljačić dali dolaziš na ljetovanje u zd.
da upravu si.Pritoka
poznaš ovaj kraj?
I treba,,,,nek se uči,,,,da sutra zna kako se i ščime barata,m,,,,a ne ko ovi danas,,,,neznaju ni ulje provijerit u motoru.,.....
Pozdrav tebi i junioru..................:supz::supz:artyman:
[
a jooojjjj moram kopati bunar nema druge
a u mene sistem zalivanja još nije kap po kap,nego kantu po kantu
eh da i ja velim bolje mu je uz mene nego uz nintendo ili kako se to već zove.a tek mu je 5,5 godina,zna sam upaliti pinza,sipa gorivo,barata sa compom ko da se rodio sa njim.nisam znao šta ću pa smo ga ove godine upisali u školu.niko ga neforsira,sve sam hoće.bude mi ga nekad žao al šta ću kad je taki.ujutro ustane prije škole i zove me da pijem kafu i da ga pratim u školu.
Neka,,,neka se igraju,,,,,dijeca su naša največa ljubav,,,,pa na kraju i za njih živimo............:supz::supz::supz:
Kap na kap ili kanta na kantu , to ti je isto samo malo više kapi :rolfer: 8)
jest bolje ali otpadoše ruke,zalijemo ove voćke,pa dok zalijemo sadnice smrče,pa onda 8 stabala kestena,uhhhhhh ali ove godine je jaka suša a na jednom mjestu sam otkrio da ima vode čak i ovih dana dok je suša.uskoro kopanje bunara,i neka pumpa pa gas.
tako je,često ih promatram dok mi radimo a oni se igraju,pa vidim koliko oni sa svojim malim glavicama mogu daleko razmišljati.to je čudo.
Vijerujem,,,,na svaku riječ,,,imam dva,,,i svaki dan me sve više iznenade8)8)di je poša ti svit,,,,a ne mi,,zakopani u nekim idejama........
A lakše rješenje ??????????????? jedna creina zakopćena za pinca ??? i jlepo polako zaljevanje u leru
ehhh prijatelju imo sam i to u vidu ali su skupe ko đavo. čekam da mi se završi prikolica za pinca pa da na nju ubacim kacu od 1000 litara i udri sa zalijevanjem.no mislim da mi je puno bolje riješenje bunar jer 1000 litara je malo a tekuća voda 2 km udaljena. da sam imo vode i ove godine mogao zalivati veliki voćnjak sa njome imo bi više šljive,ovako pušiona,ali de na greškama se uči