Vidiš kak ti ove daske na kolima izgledaju? Ko nove, jer kad od ove jele ugradiš kroz koje leto budu ko da je neko iz sačmarice pucal po njima.Nekak si milsim da bi ove borove dal spilit za deske i da si napravim nove stranice za kola, valjda bi za to bilo dobro?
Mogu se raspitati na tehnickom. Cu napisati ovdje.Čini mi se da je u Sloveniji za neke kategorije priključnih vozila dovoljno da je regano vučno.
Na ovom forumu ima i forumaša iz Slovenije. Bilo bi dobro dobiti informaciju od njih, možda ja nisam u pravu.
Ma tak i bu, to sam i odma mislil 😉Vidiš kak ti ove daske na kolima izgledaju? Ko nove, jer kad od ove jele ugradiš kroz koje leto budu ko da je neko iz sačmarice pucal po njima.
Sve kvrge budu scurele van i rupa na rupi budu, jedino kaj buš imal kam prste ugurati kad buš ih dizal ili prenašal....
Ništ od tih jela Kupljenec, još dok je sirovo spili na kotače i naguraj kraj reaktora u radionu nek se presuši do zime. Ako su kotači veliki lupi ih na pol dok su sirovi
Kolko ga natovariš nema pravila, pa kaj nema kod tebe takvih kola? Ne viđaš ih?Mogu se raspitati na tehnickom. Cu napisati ovdje.
Koliko ima max nosivost gumenjak? Zna li tko?
Pa mora biti neko opterecenje koliko ga mozemo naloziti...Kolko ga natovariš nema pravila, pa kaj nema kod tebe takvih kola? Ne viđaš ih?