Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Naj samo napraviti kak Pikaso, napravi kak Bukovac.
A te čavle zamjeni sa torban vijcima!
A te čavle zamjeni sa torban vijcima!
izgleda da nema druge nego šarafe na navoj preko cijelog komada. Tak i bude čvršće, jedino bude grdo izgledalo, osim ako se ne nabave matice sa ukrasnim glavama-ipak to mora biti umjetnički posel
Ako su kola za punicu onda stavi 5 ili 6 serafov i cavljev manje 🤦 i gore fotelj i amotizere na vilice kotacov😄Ne zajebavaj! Ni punica tak teška
Naj na silu, zemi vekši čekić 🤭Pa to uzmes flex i cekic od 2 kg i ide sve 😉
kolega, puno je rupa od kukaca, da li su aktivni ili su se odselili? Oni su odradili svoj dio posla ili ga još rade. Ako su unutra bilo bi dobro iglom unutra naprskati kakav insekticid. Svojevremeno sam imal jedan takav komad drveta u kojem su još bili aktivni kukci, ali to mi je služilo za druge namjene. Onda sam to drvo potopil u vruču vodu kaj sam ih potukel. Više nisu bili aktivni, ali drvo je ostalo oslabljeno, no to mi nije bilo bitno. Bitno je da sam spriječil njihovu daljnju aktivnost. Nekak mi se čini da je na tom drvetu ostala "bel" (dio koji je odmah do kore) koju kukci posebno vole jer nije tak tvrda, a njima je onda lakše vrtati. U tvrdo drvo nejdu samo tak,ali polako ulaze i u njega kad provrtaju bel. Htel bih ti pomoći koliko mogu da rezultat tvojeg napora ne bude uzaludan već da te kola još dugo služe, na tvoje zadovoljstvo i ponos.