To sam mu i ja rekel, ali me on ne sluša, samo je jako bezobrazan
Danas sa nazval policiju i rekli su mi da mogu preuzeti traktor bez potpisa
Pročitao sam sve, ali se ne bi usudio "igrati se suca".
Sve što je napisano je "subjektivnog" a ne objektivnog karaktera.
Donekle razumijem i to da su svi koji komentiraju stali na stranu forumaša, valjda svi znaju o ovom "slučaju" više od mene, onda je to OK.
Samo meni nije jasno na temelju kojih argumenata, ja ih ne nalazim.
- traktor je kaže vlasnik neispravan, sa što dalje, to sa sve više kvarova,
- traktor je u par navrata dopremljen u servis, radi sve više kvarova koji iskaču kao sami od sebe,
- vlasnik traktora tvrdi da servis ne zna i ne radi dobar posao,
- s kakvim dokazima i argumentima raspolažemo u kojoj mjeri je vlasnik sposoban i stručan upravljati s tim traktorom?
- da li je kod kupnje tog traktora traktor bio 100% ispravan, ako je, kako se tako kompletno pokvario?
- kako to i zašto je usluga popravka plaćena, a onda je problem potpis nekakvog dokumenta, o čijem sadržaju ja ne mogu skužiti ništa, OK možda ga Vi drugi imate na uvid, pa Vam je sve jasno?
Komentiram na temelju napisanog da je policija rekla svoje, da se traktor može preuzeti.
Da li je tu možda ipak sve previše isforsirano, previše nepotrebne galame i traženje nekakve dodatne, druge pravde, bez suočavanja sa samim sobom?
Tko je i u kakvoj vjeri taj traktor kupio, od koga rabljenog, zašto ga je taj prodao?
Zar je zaista vlasnik uvijek u svemu u pravu, a serviser u svemu u krivu?
Za kraj ne poznam servisera niti vlasnika, ali mi nije niti jasno ništa, a najmanje koliko je vlasnik traktora stručan toliko detaljno ocijeniti rad servisa, te da li traktor uopće koristi na "projektirani" način u ispravnim radnim režimima.
Ja se tu ne usuđujem suditi, a policija je rekla svoje.