0vo na slici je 510,staro..ne vrijedi ni 1500Pozdrav svima i sretan pocetak proljeca,
Imam u planu kupovati neku pneumatsku sijacicu pa sam nasao neku Gasspardo cetveroredna je i covjek je cijeni 2.000€ uvezena je iz Italije.Kakva su vasa iskustva i saznanja o ovim sijacicama?
Imam 520, odlična,precizna..lako se zatvaraju pojedinačni redovi, precizni dozatori gnojiva i pesticida.Jel moze neko reci nesto o Gasspardo sijacicama?
E vidiš, tu nisi u pravu.......ja imam Becker sijačicu i ne bi je prodao za deset plastičnih Gasparda......
Moja ima limene kutije, koje naravno moraju dihtat, ako ne dihtaju-glupo je opće obrazlagat zašto to nije dobro........
U odnosu na plastične Gaspardove kutije, nebo i zemlja i po trajnosti i po praktičnim sposobnostima, pogledaj Gaspardove plastičnjare promjene boju od malo jačeg sunca, a o brzini sadnje koju ja postižem sa svojom sijačicom da i ne govorim- Gaspardove plastične kutije bi se raspale pri mojoj brzini sadnje od vibracija ......
Sama masa Beckerice daje joj veću stabilnost tijekom sijanja, manje vibracije pri sadnji, limene su kutije znatno čvršće te joj to daje puno veću brzinu sijanja, naravno pod uvjetom da je zemlja za sadnju lijepo priređena.....
Ova moja sijačica sijala je sa IMT 549 u 3 brzoj ......kada ti postigneš sa svojom Nodeticom ili Gaspardicom tu brzinu sadnje skidam kapu i priznaću da je tvoja bolja........