• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Ako ti spuste 20% ko bog. I još te čeka hrpa posla i traženja dijelova. I onda ugodan ostatak ljeta, (ili zime).

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Mislim da ju neću uzet, zvao me kasnije sin od te žene i kaže da cijena nije 3000 nego 4000 kn. Očito postoji neko ne slaganje.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Mislim da ju neću uzet, zvao me kasnije sin od te žene i kaže da cijena nije 3000 nego 4000 kn. Očito postoji neko ne slaganje.

http://www.njuskalo.hr/sjetva-zetva-berba/sijacica-oglas-8687881 evo ti odličan stroj za malo novaca, ako je kompletna, da ju rastaviš do šerafa, najskuplja stavka ti bude bila farba za uređivanje, a nju dovezeš u 2 autoprikolice. ja sam uzeo dvorednu takvu u duplo gorem stanju, pa sam ju sredio za 200-njak kn, i radi ko sat

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Isključivo u obzir dolazi dvoredna, zemlja mi je oblikom takva da je dvoredna najidealniji izbor. Znam da se ona može preuredit u dvorednu ali mi se ne da sa time zezat trenutno, imam hrpu drugog posla. Do proljeća će već negdje nešto iskrsnut :icon_thumright:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Isključivo u obzir dolazi dvoredna, zemlja mi je oblikom takva da je dvoredna najidealniji izbor. Znam da se ona može preuredit u dvorednu ali mi se ne da sa time zezat trenutno, imam hrpu drugog posla. Do proljeća će već negdje nešto iskrsnut :icon_thumright:

prati onda malo njuškalo, zna se naći takva oltova novija tipa za 100-njak eura

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Nedavno sam kupio OLTovu sijačicu kukuruza MSK-2. U dobrom je stanju bila. Sad je još malo sređujem. Ima li tko sliku kako izgleda ona ručica za prebacivanje markira? Markire je bivši vlasnik našao,ali ručice nema. E, da i još jedno pitanje. KAd sijete, skidate li dolje onaj klin pokraj velikog šarafa koji drži ram sijačice. Na tom se klinu ram sijačice vozi, malo-lijevo-malo desno. Hvala

manjo

Član
Tu od
18 Ruj 2012
Poruka
351
pozdrav decki,jel probo tko sadit sjeme paprike ili tako nesto sa sadilicom za kukuruz

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Nedavno sam kupio OLTovu sijačicu kukuruza MSK-2. U dobrom je stanju bila. Sad je još malo sređujem. Ima li tko sliku kako izgleda ona ručica za prebacivanje markira? Markire je bivši vlasnik našao,ali ručice nema. E, da i još jedno pitanje. KAd sijete, skidate li dolje onaj klin pokraj velikog šarafa koji drži ram sijačice. Na tom se klinu ram sijačice vozi, malo-lijevo-malo desno. Hvala

na dvorednoj, markiri ti netrebaju......taj vijak moraš skinuti kada siješ.....kada kreneš kući, vrati ga nazad........

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Imam ja aeromat 4 al nedavno kupljena pa još nije praktično ni isprobana

Ja bi uzeo neku gledam malo, njuskam nema ih bas previse sad na prodaju, gaspardove su ni malo preskupe, ove imaju prihvatljivu cijenu al neznam bas nist o njima....

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Prolistaj ovu temu od 70 -te stranice pa do ovdje, mislim da piše ponešto o njima, imaš i kataloge za skinutu na internetu, a do onda če se javiti koji ponosan vlasnik, da ispriča svoja iskustva. Za početak, one rade na principu nadtlaka, pa za njih nisu potrebne one preinake, da zrak vračaju u zemlju (kao kod OLT-a npr)

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Radili si smo sa takvom par godina..
Samo riječi hvale.
Točna kao švicarski sat! :)

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Kad smo več kod tih Becker sijačica, zanima me kako sijati npr. 2 ili 3 reda, znam da se baterije koje ne siju podignu, al treba li iz njih sjeme ispustiti, ne vidim da postoji mogučnost njihovog isključivanja?. Jer ako ih samo podignem sjeme če padati po zemlji.

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
mi kupili novu 86.ali panoniju,kopiju beckera i sadimo bez problema do dan danas..nikakvih problema nema.samo se podmazuju oni mali lanci i po gasu.prezadovoljni smo.neces pogrijesiti ako je uzmes.:drink:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja kupio Olt-u sijacicu sacuvana jako malo koristena kutija za umijetni nije ni hrdava skoro a kamoli trula ja zadovoljan!!

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Bravo Buco !! Svaka cast ! Koliko novaca je sijacica ?? I da.... ni trenutka mi nije krivo kaj je Alkar zavrsil kod tebe !! V idio sam da si se primil posla

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Sijacica je placena 1300kn a posijala je ni 10rali kukuruza plug je raskopan malo preslozen al budem i tvog sredio tata reko da si slozim ako imam volje i dijelova tak da ce ic u slaganje!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Slucajno popodne gledo po njuskalu i vidio friski oglas zovem odem vidim dao pare i to je to nisam se ni cjenko jer zenska je rekla spustit na srecu nesto i da ispod 1300 neide i kupio odmah nisam se dvoumio kupio jos nesto slicno kultivatoru nisam siguran sta je tocno!!

Najnoviji postovi

Na vrh