• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Stavio sam pod temu kultivatori ja bi ga preradio da mi odgovara za kukuruz sad vidit cemo kolko je isplativo!!

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Sada to lijepo koliko toliko rašarafi, zaštiti, podmazi i ofarbaj i može te još dugo služiti. A što ti je onaj tko je prodavao rekao koliko je radila zanemari. Mani je jedan za đubretaru rekao nije radila 15 god. Toj su zapekle i felge za gume a kamoli što drugo.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Bude dobila komplet servis da bude spremna za sezonu vidi se da je jako malo radila i jako dugo stoji garazirana na njoj je bilo dva prsta prasine!!

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
OLT MSK-4 ti je teska 480 kg. Ako trebas jos koji podatak - pucaj . . .

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Naso sam tu sejacicu,prodaje covek na kilo,kilo70din(oko60ceni),ali ako ima toliko kg neisplati mi se

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
To je vec tvoja procjena, a ovaj podatak je íz Tehnicke knjizice .

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ma tino se sali samo:icon_jook: Ne vjerujem da bi u tehnicke podatke napisali kilazu pune :(think):

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,288
al meni tu neke nije jasno,kolko vidim,msk 4 se sastoji od dvije msk 2 koju ja imam doma i ja (imam 17 godina) ju dignem h prvom kraju i vozim po garazi do traktora...
nema logike

217120_529181613795000_2131231011_n.jpg

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
no pa ro bi došlo negdi da ima oko 200 kg dvoredna,i nije ju neki problem pomaknuti..i pošto izuzmeš njezin "nosač" za kopčanje i oni tu negdje doju po težini ko ovaj koji ih spaja dvije skupa...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
MSJ -2 je 250 kg po knjizi tino ! Drugo ju je nadici i povuci, a drugo cijelu dignuti ... Uostalom, kad bi kupil priknolicu, nebi ti ni tam pisala tezina kad ju napunis ( mada níje neka usporedba, ali ... )

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,288
250 kg,al napred je teza i nosis sto kila,,,po mojoj procjeni,mozda lazem al ipak,nije bas ni laka...a malo sam se začudil pošto sam skoro najslabiji u razredu

vladpet

Novi član
Tu od
27 Lis 2013
Poruka
12
pozdrav od novog člana foruma,zanima me dali netko nešto zna o pneumatskoj sijaćici panonija

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
@vladpet, Panonija ili Becker sijačica koja ispuhava sjeme za razliku od večine koje usisavaju na ploču, za nju po novom zakonu ti netreba dodatni uređaj za ispuhavanja otrovnih čestica u zemlju. jako je bučna u radu, nemogu se pojedinačno zatvarati redovi nego treba vadit sjeme iz kutije. Zbog inih razloga najeftinija je na tržištu pneumatskih. Netko tko je ima zna više od mene..toliko.

vladpet

Novi član
Tu od
27 Lis 2013
Poruka
12
hvala na odgovoru,čekam nekog da se javi tko je ima

Najnoviji postovi

Na vrh