cira92, baš me zanima na toj sijačici što je od KUHN-a gore, sve mi izgleda kao i na svakoj drugoj nodetki........
Kardan mi ne stoji baš najljepše. Da je recimo Z3511 to bi bilo puno bolje. Koliko ti je teška sijačica?? Ja imam u planu sebi uzeti u skoroj budućnosti Gasparda 4 reda sa dozatorima za umjetni i to bude nosio Z6245.
A do tad nosim Gasparda 2 reda 400kg i još 75kg ide u kutije:
http://www.poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=1029686&postcount=1227.
U toj kombinaciji posijem jednu ral za 45 min .
Misliš jel transport problem?? Pa moja hidraulika drži tako da nemam s tim problema . A ako se i desi da spušta samo podignes onu rucicu za kardan skroz gore i kako vozis tako i radi pumpa preko brzina i diže hidraulik. Jedino nije joj baš lijepo u petoj jer se prebrzo vrti. A na njivi teras stalno istim gasom dok ne posijes. Mi teramo negdje blizu 2000 ok motora i trećom direkt.kolega, jel tebi radi hidraulik kad ne radi kardan na 35-aku?
il stalno skidaš karadan?
Dečki na koji najjednostavniji način preinačiti pneumatsku sijačicu zbog one zaštite pčela?
Vjerujem da ste negdje debatirali o tome pa ako me uputite gdje se to raspravljalo bil bi zahvalan.
Misliš jel transport problem?? Pa moja hidraulika drži tako da nemam s tim problema . A ako se i desi da spušta samo podignes onu rucicu za kardan skroz gore i kako vozis tako i radi pumpa preko brzina i diže hidraulik. Jedino nije joj baš lijepo u petoj jer se prebrzo vrti. A na njivi teras stalno istim gasom dok ne posijes. Mi teramo negdje blizu 2000 ok motora i trećom direkt.
I na 3511 ti mora raditi kardan ako hoćeš hidrauliku. Ili onako preko brzina sto sam ti vec napisao. S tim da je zdravo tjerati 4-om do pol gasa. I ti sijes sa 3511 i pneumatskom??
3511S je 4712, traktor novije serije od 25/35/4511. Zato on ima modificiran pogon hidraulične pumpe, jednako kao i 5511 iz starije serije.Ja sam imao 3511 S i koliko ja znam nisam morao uključiti kardan da bi mi radio hidraulik,kak to neki imaju a neki ne.