• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ak si ti kupoval tam onda sigurno imaju baš taj fi!
A budemo sutra rano otišli ako mislimo sijati, a bil sam jučer u KC i nije mi palo napamet da odem pogledati.

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,160
ja imam još malo za posijati, i možda prodam svoju olt msk, 4 reda, i imam još samo dvije kutije za gnojivo uz nju, druge dvije treba nabaviti......skidači i izbacivači su dobri, kupljeni u oltu u osijeku, i imam dodatnih pločica uz nju.......

evo slike i moje sijačice:

koliko novaca?

Posljednje uređivanje od moderatora:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482

dobio sam upit preko privatne poruke, pa da stavim i ovdje javno, ako nekom možda zatreba.......

evo i tablice, sa razmakom zrna u redu, za određene prijenose preko lanca......

koliko novca......koliko se dogovorimo, može i preko privatne poruke, možeš i dati neku ponudu :(y):

Posljednje uređivanje:

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Ak si ti kupoval tam onda sigurno imaju baš taj fi!
A budemo sutra rano otišli ako mislimo sijati, a bil sam jučer u KC i nije mi palo napamet da odem pogledati.

Da, fi 32 sam kupoval za Becker, i taman je rolu otvoril, znaći da bi trebali još dosta imati, ma nije valjda tak velika potražnja za tim cjevima da bi sve prodali, da u Koprivnici sam to kupoval

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
Na psk mi turbina nefučka veselo več malo roždi

Kako bi se mogao provjeriti vakum na baterijama

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
E,jel ima ko kakvu ideju kak napraviti na MSK da bolje zagrče zrno??

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Na psk mi turbina nefučka veselo več malo roždi

Kako bi se mogao provjeriti vakum na baterijama

roždi ti jer su ti otišli ležajevi na turbini.
to ti nema veze sa vakumom.
Isto tako je bilo i meni,malo je roždilo,mislio sam da koja lopatica gdje zapinje,kad smo rastavili sve,nigdje ništa.
A ležajevi uopce nisu imali lufta,zato jer su uprešani u kuciste i jos je između sejgerov prsten,tako da nema šanse da ispadnu,nemoj da te to zavara kao i mene...
Tek kad smo promjenili ležajeve,vise ju necujes da radi...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Ma to se doma napravi,reko mi kolega koji rihtal moju,njegov otac je švercer haha
ima bas jednu psk dvorednu,ona cijev di idu zrna kukuruza i zemlju,veli da dođe oko 1000 kn u oltu a on ih doma napravi...ko i večinu tog

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Da ti iskreno kazem,ja sam terao tako 3 godine sigurno,i krenuo sam ju rastavljat jer sam mjenjao remen,bio mi je rastepen vec cijeli.
Pa kad sam krenuo u to rastavljanje,rasturio sam sve,zato jer je roždilo.
Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Lezajevi su ti nekih 150 kn i jedan dan posla šarafanja.
DSC_0662.jpg

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
Ja sam u jednom danu rastavio sijacicu na sastavne djelove
samo farbana je sad frisko pa mi se neda to odma rastavljat pošto turbinu nisam rastavljo

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Stavi ga u prvu i pri slabom gasu,skoro ler gas i piči
To ja odokativno pošto mi vurica ne dela

Najnoviji postovi

Na vrh