Imt 542 De lux
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2010
- Poruka
- 1,166
Samo što imaju u disk verziji preko tone težine
Mislim da je kolega @Zekson uzel novu Ozdoken, samo njega već neko vrijeme nisam videl na forumuA ove turske… Jel ima ko kakog iskustva s njima ili ih je gledal? Gledam ovak nešt. Sa full opremom 8000€+pdv… Disk je pretpostavljam bolji od raonika?
Pneumatska sijačica IrTem 4 reda diskasta FULL OPREMA
Pneumatska sijačica IrTem 4 reda diskasta FULL OPREMA Pneumatske sijačice renomirane turske tvrtke irTem! -Brojwww.njuskalo.hr
Imam ja ozdoken, zadovoljan sam kako radi…treca godina i do sad bez greske, manje vise sve od gasparda pase gore kaj se rezervnih djelova tice…A ove turske… Jel ima ko kakog iskustva s njima ili ih je gledal? Gledam ovak nešt. Sa full opremom 8000€+pdv… Disk je pretpostavljam bolji od raonika?
Pneumatska sijačica IrTem 4 reda diskasta FULL OPREMA
Pneumatska sijačica IrTem 4 reda diskasta FULL OPREMA Pneumatske sijačice renomirane turske tvrtke irTem! -Brojwww.njuskalo.hr
Nemam tablicu,ali otvorim do kraja i ide oko 450 kg na haPozdrav, imam olt msk model za velikom zeljeznom kutijom za gnoj. Jel ima neko tablicu kolko baca kg gnoja kad se rikta na onaj dozer sastrane?
Imam utege koji su orginal ispod hladnjaka, al trebalo bi mozda jos koji staviti samo radi sigurnosti u transportu…ovak ide superZetor ima one utege ispod hladnjaka?
I sam mislim uzeti neku za isti traktor, kako se ponaša s njom?
Prije par godina u trgovini gdje sam gledao ozdoken, nudili su i gaspardo. Za ozdoken nista dijelova za gaspardo sta hoces. Kaze sve odgovara. Stvarno na oko i je tako, no uzeo iz trgovine kutni reduktor, a ono klinac. Seterokutna osovina je dosta tanja bila na ozdoken, tako da je slicno a opet ne odgovara.manje vise sve od gasparda pase gore kaj se rezervnih djelova tice…