• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Meni je problem zbog kultivatora, ja nemam svoj a svi imaju na 70 a kombajner ima 4 reda heder na 70.
Tak da vise ovisim o drugima. Sad sam uzeo sijacicu, do sljedece sezone cu ju porhtati i jedna briga manje, a ostalo jos 100 za rijesiti.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤟

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Nekad nije dobro uzeti zdravo za gotovo kaj je napisano ili rečeno. Nabolje je pregledati i izmjeriti moguće pomake. Tek kad se točno utvrdi kaj smeta za željeni pomak (ako smeta), onda detaljnije slike i možda bu netko imal ideju kak riješiti problem.

josip77

Iskusan lik
Tu od
4 Stu 2022
Poruka
383
Koja bi preporuka bila za izbor mehaničke sijačice,pošto se radi o malim površinama smatram da bi pneumatska bila bacanje novca...Po oglasima ima dosta Olt-ovih,Imt i drugi proizvođača,šta savjetujete ?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Pa kad strunu limene kutije to se ne isplati popravljati, ne možeš prodati jedino na otpad.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
Ja sam prošle godine kupio ovakvu identičnu, potpuno ispravna i uređena, mislim da sam platio oko 430e.
Ja sam zadovoljan, radi odlično, ako nemaš puno zemlje i prvenstveno misliš koristiti za sebe, ovakva će ti biti sasvim dovoljna.
1697614715448.png

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Sve su kolege prije napisali, novija olt dvoredna i metalni izbacivači, i nemaš brige, ima svih dijelova i jednostavna je da bolje ne može
Imam je već 8 god i prezadovoljan

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ne jer je samo kućište metalno, a strugač je teflonski, a izbacivač sjemena je isti

Ja prije kretanja u sjetvu svu ploču dobro našpricam silikonskim sprejem i vrti se kao singerica ;)

Najnoviji postovi

Na vrh