• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,627
Meni je problem zbog kultivatora, ja nemam svoj a svi imaju na 70 a kombajner ima 4 reda heder na 70.
Tak da vise ovisim o drugima. Sad sam uzeo sijacicu, do sljedece sezone cu ju porhtati i jedna briga manje, a ostalo jos 100 za rijesiti.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤟

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,382
Nekad nije dobro uzeti zdravo za gotovo kaj je napisano ili rečeno. Nabolje je pregledati i izmjeriti moguće pomake. Tek kad se točno utvrdi kaj smeta za željeni pomak (ako smeta), onda detaljnije slike i možda bu netko imal ideju kak riješiti problem.

josip77

Iskusan lik
Tu od
4 Stu 2022
Poruka
442
Koja bi preporuka bila za izbor mehaničke sijačice,pošto se radi o malim površinama smatram da bi pneumatska bila bacanje novca...Po oglasima ima dosta Olt-ovih,Imt i drugi proizvođača,šta savjetujete ?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,257
Ja sam prošle godine kupio ovakvu identičnu, potpuno ispravna i uređena, mislim da sam platio oko 430e.
Ja sam zadovoljan, radi odlično, ako nemaš puno zemlje i prvenstveno misliš koristiti za sebe, ovakva će ti biti sasvim dovoljna.
1697614715448.png

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,832
Sve su kolege prije napisali, novija olt dvoredna i metalni izbacivači, i nemaš brige, ima svih dijelova i jednostavna je da bolje ne može
Imam je već 8 god i prezadovoljan

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,832
Ne jer je samo kućište metalno, a strugač je teflonski, a izbacivač sjemena je isti

Ja prije kretanja u sjetvu svu ploču dobro našpricam silikonskim sprejem i vrti se kao singerica ;)

Najnoviji postovi

Na vrh