• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
82
Imam jedan komad koji je brdo ostalo sve ravno ko na dlanu,slucajno da nebude islo imam samu 90ks pa prekopcam i gas dalje😎

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,898
Ja sam uzel monosem pnu 4 i nikak da procjenim težinu sad imam neku okvirnu info.🙃 planirm ju nosit sa zetorom 4911 kojeg smo pojacali sa 120kg utega i trojica (100kg+) kad stanu iza na baterije ne pokazuje nikakve znakove da ne moze baratat sa njom.
Neče i ja imam isto oltovu samo sa kutijama za sjeme i dio utega pa imam problem ,!!!!

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
82
Problem u smislu da prednji kraj se propinje ili da hidraulik ne moze nosit?

Posljednje uređivanje od moderatora:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,898
Prednji kraj ide negdje u zrak a i hidrauliku je isto malo na knap.
Da je kopčanje kakvih 10 cm bliže možda bi i bilo ok

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
82
Nis me ne košta da probam🤷‍♂️ ovoj je kopčanje jako blizu nekih 10cm dodu kutije za umjetni do gume,nemoguce ju je zakopcat ak ne uđeš između nje i traktora

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,392
Prednji kraj ide negdje u zrak a i hidrauliku je isto malo na knap.
Da je kopčanje kakvih 10 cm bliže možda bi i bilo ok
Pa Oltova je maximalno blizu traktoru, preblizu za neke traktore..

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,874
Masey Ferguson 274 sa prednjom vučom u kombinaciji sa Monosem PNU 4 reda i punim kutijama na ravnom ide bez greške, na uzbrdici mu diže prednji kraj. Treba bit sa time oprezan jer nisu lagane te stare metalne sijačice.

Najnoviji postovi

Na vrh