• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,898
Ja sam uzel monosem pnu 4 i nikak da procjenim težinu sad imam neku okvirnu info.🙃 planirm ju nosit sa zetorom 4911 kojeg smo pojacali sa 120kg utega i trojica (100kg+) kad stanu iza na baterije ne pokazuje nikakve znakove da ne moze baratat sa njom.
Neče i ja imam isto oltovu samo sa kutijama za sjeme i dio utega pa imam problem ,!!!!

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
82
Problem u smislu da prednji kraj se propinje ili da hidraulik ne moze nosit?

Posljednje uređivanje od moderatora:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,898
Prednji kraj ide negdje u zrak a i hidrauliku je isto malo na knap.
Da je kopčanje kakvih 10 cm bliže možda bi i bilo ok

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
82
Nis me ne košta da probam🤷‍♂️ ovoj je kopčanje jako blizu nekih 10cm dodu kutije za umjetni do gume,nemoguce ju je zakopcat ak ne uđeš između nje i traktora

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,393
Prednji kraj ide negdje u zrak a i hidrauliku je isto malo na knap.
Da je kopčanje kakvih 10 cm bliže možda bi i bilo ok
Pa Oltova je maximalno blizu traktoru, preblizu za neke traktore..

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,874
Masey Ferguson 274 sa prednjom vučom u kombinaciji sa Monosem PNU 4 reda i punim kutijama na ravnom ide bez greške, na uzbrdici mu diže prednji kraj. Treba bit sa time oprezan jer nisu lagane te stare metalne sijačice.

Na vrh