crni kaže:Pa ja neznam kako to objašnjavaju proizvođaći, ali imam negativnih iskustava s diskovima, tamo gdje je priprema tla bila takova da su na površini ostajali komadi kukuruzovine jednostavno bi diglo disk i na tom mjestu nebi sjeme bilo uloženu na potrebnu dubinu, druga stvar prilikom vlažnijeg tla (vremenske neprilike) diskovi su se jednostavno "obuli" zemljom i nema funkcije, treća stvar svaki taj disk ima nekakv lager koji s vremenom se istroši, a najveći neprijatelj im je vlaga koju nemožete zaobić npr. prilikom pranja....naravno diskovi imaju i velike prednosti npr kada je jako suho i tvrdo oni omogućuju bolje ulaganje sjemena..
Bobo kaže:Ja samo cekam ad se pojavi neka 2.5m IMT sijacica, odrzavana, a jeftina da ju kupim
Ti imas markire preradjene na hidrauliku i nije mi jasno sto ti sekod njih ne svidja? Markiri ko markiri, zar ne?
ajd uslikaj to da vidim kako izgledazrine892 kaže:...napravio sam onu drljacu iz sto zadrljava tako da nemoram posebno ici sa drljacom
noviji tipovi mogu sijati , meni je kolega sijao repicu , ja imam stariju i nemogu ipod 6-7 kg bacitiDF&Torpedo kaže:Dal ta IMT sijačica može sijati uljanu repicu, 2.6 kg/ha?