Bobo kaže:
Aldumas ce biti svakako, jer ne kupuje se sijacica svaki dan, zar ne?
ja sam za svoju dobio upute, moja je model isaria 6000s, isto tako je i za svoju dmatković dobio upute, mislim da je njegova typ6050 , tako ako če ikome trebat to imamo
ja sam tražio člana zeku da mi napiše kako on ima poštelano, ali nije zainteresiran da podijeli svoja dobra s nama, ali snašao sam se ja , malo po knjizi malo iz iskustva i sijačica sije perfektno, a u uputama ima i za sijanje salate 0,5 kg na ha, pa ti raspodjeli to na 2,5 metra širine i na ha, zanimljivo
ako, velim ,tko če trabat upute imam ih za isariu
tu gdje sam ja kupio sijačicu uvijek idu upute s njom, sa svim strojevima, od sijačica za kukuruze becker, gaspardo, žitnih amazone, isaria, hasia, što je za pohvalu
neznam kak je s dijelovima, ali kod isaria niti na jednoj nisam vidio grešku na mehanizmu za sijanje, sve je ko novo, ok limarija malo se zdođe ako je sijačica vani ili ako na kamionu na sijačicu svašt natrpaju
uglavnom i tvoja imt če obavljat svoju zadaču za koju je namjenjena savršeno, djelova ima, i durat če bar 100 godina
bit če to obostrani aldomaš, bumo načesani ko majke, ali ko što veliš ne kupuje se sijačica svaki dan :!: