T
tomi
Guest
mene bi zanimalo dal zna tko gde bi se mogla nabaviti susara do neki 10tona ak ima ko ikakvih informacija bio bi mu zahvalan )
mene bi zanimalo dal zna tko gde bi se mogla nabaviti susara do neki 10tona ak ima ko ikakvih informacija bio bi mu zahvalan )
Novosel? ,,silose sam kupio od jedne firme iz okolice Vinkovaca, montirala mi je firma iz Križevaca, a temelje mi je radila lokalna građevinska firma.... silosi se vide izdaleka, tamo di nije zarašteno.... a di je, nevidiš ih ni sa 50 metara...visoki su oko 12 metara, još mora doč između njih elevator visok 18 metara.... i sušara bi trebala stić do kraja tjedna ili početkom idučeg.... i još jedan mali silos od 5 vagona za vlažno zrno (tampon čelija) čeka da se namontira...
taj silos drzi 500t ????? visok je 12m, koliko je sirok... ili koliki mu je fi ako to znas da neides mjerit... hvala...
fi mu je 9,2 metra, kak nebi znal napamet, pa mjerili smo ga valda 100 puta i gledali u projekte kad smo radili temelje....
Za četvrtasti trebaš stranice od jačeg(debljeg) matrijala jer imaš 4 nezavisne plohe na koje dijeluje bočna sila.Kod okruglog je to malo izraženo jer postoji jedna a ne 4 plohe.Takav silos bi se mogao napraviti iz običnog pocinčanog lima debljine 0,50.