imaš one granule vodotopive vrečice..travel--ili sl- ali iz iskustva ti rečem laudis i equp 1-1 i nema nijednod korova.Kod mene je 213 kn litra, mislim da mi se onda ne isplati tjerati za VT pošto me put košta minimalno 50 kn, a treba mi samo 4 litre.
Nego da pitam, on djeluje na sve širokolisne korove i na sve uskolisne osim na sirak za koji čujem da ima malo slabije djelovanje??? Jel bi valjalo nekaj umješati u njega da se pospješi učinak na uskolisne korove??, nešto kaj nije skupo, jer netreba mi tog puno, možda za ral max.
imaš one granule vodotopive vrečice..travel--ili sl- ali iz iskustva ti rečem laudis i equp 1-1 i nema nijednod korova.
Za koji površinu??
Imam problem na jednoj parceli, na 80% kukuruza je poljubičastilo lišće. Radi se KWS 3381, sijan 01.05., tretirano još nije s ničim, imali smo jedan nalet leda i vani je stalno nekako prohladno, dal je možda to krivo??
]
Za koji površinu??
Te male vrečice..konkretno Travel je za 1/4 rali(70kn) a laudis-eqip, litra litra,je za 1 hektar.
Za koji površinu??
Te male vrečice..konkretno Travel je za 1/4 rali(70kn) a laudis-eqip, litra litra,je za 1 hektar.
Travel za hektar je skoro 500kn ali ja sam prosle godine isao u korekciju sa njim protiv perike i spalio je svu, pocrnila je i prestala rasti!
Za koji površinu??
KOd mene je pakovanje tih 10 malih vrečica trawella 530 kn
Ovo nebih poželio nikome..
http://www.dodaj.rs/?3J/ui/HinVAhY/grad-003.jpg
Danas oko 11 sati ali u susjednoj državi..srečom po nas.Pa kad je bilo to zlo ??
Danas oko 11 sati ali u susjednoj državi..srečom po nas.
Pitanje dali se može sa uanom vršiti folialna prihrana kukuruza
Uanom . . . a kaj ti je to ??
Odgovor Hurkiju. Ovo može uništiti jedino totalni herbicid ili kultivacija. Kako totalni uništava sve ostaje ti jedino kultivacija i kao pomoćno sredstvo stjerati susjeda u rodni kraj.