osiguranje lovackog drustva?pioneer A46,vrhunski kukuruz,visine 4-5 metra,klip,jedan veliki,na visini od oko 2 metra,mozda se sa slike ne cini,ali kukuruz je stvaarno visok.
na zalost,svinje su iskombajnirale vec 2 ha :icon_sad:
Koje osiguranje, jeb... bi jim ja majku, uzeo bi ja nekog prijatelja lovca i svaku večer jednu skinul i da vidiš kak bi si nadoknadil uništeno a ako mi koji dođe na dvorište nekaj prigovarat išao bi on na nosilima van!devil)::icon_axe:envy):
Koje osiguranje, jeb... bi jim ja majku, uzeo bi ja nekog prijatelja lovca i svaku večer jednu skinul i da vidiš kak bi si nadoknadil uništeno a ako mi koji dođe na dvorište nekaj prigovarat išao bi on na nosilima van!devil)::icon_axe:envy):
Koliko imaš kukuruza? Vjerojatno puno. Ovo kaj su lovci dužni nadoknaditi štetu, oni zavlače, na žalost. Nisi razmišljao o ELEKTRIČNOM čuvaru stoke? ja sam to vidio na više mjesta - valjda funkcionira. Pozdrav!:wink:
decki jel se napominje kakva bi mogla biti cijena,vamo kod nas jos nitko nista nezna ni priblizno
Vjerovatno kao i pšenica-nikakva- cc 80 lipa ako nebu manje? :mur:
ne znam tko je još otkupljuje, a jedan od načina određivanja cijene je da se procijenjeni prinos zrna poveća za 15 % i množi s cijenom kukuruza koja je na tržištukako ide sa otkupom silaže????
koliko se plaća, te koliko bude po hektaru.......može malo informacija o tome
kako ide sa otkupom silaže????
kako ide sa otkupom silaže????