Pokoj mu duši
Još kad bi iz teksta stvarno mogli zaključiti kaj se dogodilo...nepismeni novinari.
Mislim da je najveća krivica kaj traktor nije tehnički pregledan i registriran, pa bude razloga za suđenje...
Mislim da je najveća krivica kaj traktor nije tehnički pregledan i registriran, pa bude razloga za suđenje...
Nije stroj u pogonu, vec veliki johan deere kojem je.otkazivala.hidroulika, majstor je ozracivao, i u jednom trenu je nenadano proradilo i smrskalo ga, valjda se treba zavuc nekud pod kabinu i tu mu je glavu pricepilo. Bio je neki decko s njim pao je u nesvjest odmah.
Katastrofa.
A traktor je valjda imao tu gresku dugo vremena, nekad je radilo, nekad ne.
istini povlačim se ali šta je je Fiate poznam i ne mogu dopustiti ovakve bisere tipa "MARUŠIĆ" izgleda da je i naš oficir nekakav Marušić i pitam ga šta će mu magnet na čepu od kartera motora zar mu toliko karike stružu pa treba magnet
pričaš gluposti i ne seri o Fiatu, jer Fiate Lancije i Alfe vozim od kada imam vozačku a tu ima već puno proljeća svoje vremeno držao sam auto otpad i puuno sam auta rastavio i sastvavio,,, mjenja se BAKRENA ili ALU podloška a nikakav čep nemoj pričati gluposti sigurno su ti biseri u ovl. servisu (kojeg nisi ni vidio jer da su vidio oni znaju da je imbus 7 mm a ne 6 pa ti sjebu čep)
....snooze):