• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
mislim stvarno!!!
da u jd-u nisu na to mislili....
a možd on uđe pa mu žena namontira rezervare i to je to... :lol:

B

bajki

Guest
To je vjerovatno ostalo nakon prolaska nekog uragana, da nije Katrina?

R

Ratarko

Guest
bajki kaže:
To je vjerovatno ostalo nakon prolaska nekog uragana, da nije Katrina?

Ne , nije riječ o tome uraganu nego o tornadu , sasvim normalnom američkom tornadu :shock: :shock: :shock:
Kaže da je te slike napravio vozač onoga plavog kamiona koji je upravo radio dostavu novog JD kombajna ( onaj što na labudici stoji ) kada je naišao tornado .
Å teta na toj farmi je 98 mil.$ :!:

R

Ratarko

Guest
bajki kaže:
To je sve pokrilo osiguranje, tako da njih to puno nebrine.

Da mi dvorište onako izgleda ja bi iste sekunde odapeo :shock:
Meni je to neobjašnjivo da jedan jaki vjetar onaku štetu napravi , onaj pick-up ja doslovno probio zid kada ga je vjetar uhvatio , ma bolesno .

Da li če uopče moči u narednih godinu do dvije vratiti sve u prvobitno stanje ?

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Ova izgleda pomalo i smjesna ali nije Gdje bas konja!
Obrisan neispravan link.

K

krx pozega

Guest
Ja sam opet skočio kad sam vidio onog izgorenog mf-a sa prve slike...bbbbrrrrrrrrrrrrrrr.......a i ovom motoru zvona nije mjesto tu možda na rotens.comu

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Cugi to je da u kultivaciji ili nekom poslu gdje prolazi kroz redove ( kukuruz,repa,suncokret i sl) da ne ostecuje biljku i listove a ujedno ih i usmjeruje u stranu.

Č

Čugi

Guest
Danas izlazim sa uvratina na glavni put (pod usponom) i taman kada sam traktorom došao na asfalt točkovi od druge prikolice mi zaglave u kanalče koje se pojavilo tu u petak posle kiše, cimne me i zaustavi, ni da mrdnem, inače dve prikolice oko 12t skupa pune žita. Naiđe momak sa Belarusom i dve zmajevke (prazan), i aj da me povuče, ali zbog dužine njegovih prikolica bio je loš ugao, krenuo je malo jače i izvrne me na levu stranu. Å teta- leva vrata zgužvana, levo staklo puklo, oba leva blatobrana zgužvana. Ja sam srečom ok, malo udario levu nogu. Blatobrane sam več ispeglao, ostaju još vrata i stakla da se srede. Slika za sad nema jer mi i telefon nešta poludeo kad mi je ispao za vreme prevrtanja, jebi ga kolko god da paziš napravi ti neko drugi sranje, mada je momak imao najbolje namere, al' eto, ne ponovilo se....... :? Još uvek mi sve u glavi kao da sam gledao neki film....

B

Bobo

Guest
Cekaj malo... A s kojim si ti traktorom bio?

Pa je li decko bar ponudio da nadoknadi stetu?

Nikada ne bih volio da se prevrnem (normalna stvar) jer se uzasavam raditi na nagibu s traktorom, a kamo li da me netko prevrne. Slucajno ili namjerno ne bih to volio nikome...

Jednom prilikom sam slepao prikolicu natovarenu sijenom. Traktor je izasao naprijed, no prikolica je morala ici u rikverc, pa je netko morao drzati rudu. Covjek je unatoc sto je smotao rudu skoro pod 90° govorio da nastavom vuci, te se prikolica prevrnula... Steta ravna nuli, jer je prikolica pala u blato, a ionako je bila prljava...

Č

Čugi

Guest
He, he, Bobo, pa ne bi sa Fercom vukao toliko žita, sa Zetorom sam išao. Ma ništa od naknade štete, nije ništa strašno, momak vozi za neki privatni kombinat pa mu frka od gazde, nema veze, srediču ja to sam, bitno da je glava na ramenima! A jeste bilo zajebano........ :roll:

Bio mi drugar malopre pa evo dve fotke.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

B

Bobo

Guest
Cekaj malo Paor...

Da me netko pita da li zelim da me izvuce iz blata pristao bih, i da toliko naglo krene da mi odbije prednji trap, ja bi mu glavu otkino i onda bih trazio nadoknadu stete. Ne bi me zanimalo nista... A, ako ne bi htio "suradjivati" nazvao bih policiju, pa nek se snalazi...

Nemam pojma, ne cini se steta velika, no ako prevrne traktor, dok ga vratis nazad, iscure mu sve tekucine, pa se ti snalazi u pol zetve...

Ne znam, ne bi mi padalo na pamet da ga pustim bez naknade, pa makar za razbijena vrata...

Svaka njemu cast, no sto se nudio, ako nije toliko iskusan da zna da treba polakse ici...

Cugi: Ne znam s cime si isao jer se iskreno ne sjecam koje traktore imas :oops: Sad cu se sjecati po ovom nemilom dogadjaju... Vidio sam po Vojvodini da 539 vuku cak i 3 prikolice kukuruza u klipu, sto mi je bilo nepojmljivo, kako je uopce krenuo s njima...

Č

Čugi

Guest
Srečom iscurilo je par litara goriva i malo kiseline iz akumulatora, ništa više. Kad smo ga ispravili (Univerzal 160 ks) izvukao me je komplet sa prikolicama na put, ali meni više nije bilo do vožnje te je drugar sa svojim traktorom oterao žito a ja moj upalio i došao kuči. Å to se tiče kukuruza u klipu i kod mene ih ima koji vuku po 3 prikolice, ali samo gde je 100% ravnica, bez i jednog uspona.

R

Ratarko

Guest
Eee Čugi , peh , ništa drugo .
Pazi drugi puta , sada znaš i sam koliko je malo potrebno i ode glava sa ramena ali ovaj puta je samo malo matala u pitanju , popravit češ ti to .

B

baca Iva

Guest
Zbilja si imo peh, dragi Čugi. Al važno je da se tebi nije ništa dogodilo. A to s nogom če proč dok se budeš ženio! Oprosti malo se šalim a znam da tebi baš nije do šale. Nemoj se ljutit! Puno te pozdravljam

Č

Čugi

Guest
He, he, ma naravno, nema ljutnje, pozdrav i za tebe! ;)

@Ratarko
Sada, dan posle, kada sam malo dublje razmislio o svemu, i shvatio šta je sve moglo biti, imao sam ja dosta sreče. Naravno da ču popraviti, sve što čovek napravi, on to i pokvari i popravi! Pozdrav i za tebe!

Najnoviji postovi

Na vrh