B
branko
Guest
evo danasnje mudrolije od mojeg susjeda, dovezao je na prikolici 3 kubika sljunka, istovario jednu stranu pa da ne mora s druge strane bacati lopatom htio je okrenuti prikolicu tako da opet samo izgrne s nje dolje, ali je od obicne prikolice napravio kipericu jer mu je slunjak bio s unutarnje strane dok se okretao, prikolica sad izgleda ko da je imala rahitis.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
nisam htio ici blize da je poslikam da ga jos bolje ne razljutim ovak i onak ima dosta pizdarija sad s njom a i bas dok sam dosao s foticem na vrt nabrajao sve svece starog i novog zavjeta. kao sto vidite fotic mi se vratio s popravka i moram pohvaliti decke i firme recro jer su mi pod garanciju tj. besplatno zamijenili i vrata baterije koja su mi pukla prilikom pada na asfalt (tek toliko da se vidi da ima i kod nas neki dobar servis nije za traktore ali opet je za pohvalu).
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
nisam htio ici blize da je poslikam da ga jos bolje ne razljutim ovak i onak ima dosta pizdarija sad s njom a i bas dok sam dosao s foticem na vrt nabrajao sve svece starog i novog zavjeta. kao sto vidite fotic mi se vratio s popravka i moram pohvaliti decke i firme recro jer su mi pod garanciju tj. besplatno zamijenili i vrata baterije koja su mi pukla prilikom pada na asfalt (tek toliko da se vidi da ima i kod nas neki dobar servis nije za traktore ali opet je za pohvalu).