• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

B

branko

Guest
evo danasnje mudrolije od mojeg susjeda, dovezao je na prikolici 3 kubika sljunka, istovario jednu stranu pa da ne mora s druge strane bacati lopatom htio je okrenuti prikolicu tako da opet samo izgrne s nje dolje, ali je od obicne prikolice napravio kipericu jer mu je slunjak bio s unutarnje strane dok se okretao, prikolica sad izgleda ko da je imala rahitis.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

nisam htio ici blize da je poslikam da ga jos bolje ne razljutim ovak i onak ima dosta pizdarija sad s njom a i bas dok sam dosao s foticem na vrt nabrajao sve svece starog i novog zavjeta. kao sto vidite fotic mi se vratio s popravka i moram pohvaliti decke i firme recro jer su mi pod garanciju tj. besplatno zamijenili i vrata baterije koja su mi pukla prilikom pada na asfalt (tek toliko da se vidi da ima i kod nas neki dobar servis nije za traktore ali opet je za pohvalu).

R

Ratarko

Guest
Auu , peh .
Definitivno su rudo i šasija dobili po nosu da li je još nešto posavijano teško se vidi sa slika ali i to je dovoljno štete .

Onda možemo očekivati još slika u budučnosti ako je aparat ispravan , to me veseli :D

B

branko

Guest
zvona to je 5 tonka prikolica (mislim da stara crvena zvijezda) a dravski sljunak ti ima 1800 mokar (tek izvdjen iz vode) dok ovaj koji stoji na od prije ima oko 1500 kg po kubnom metru, a sljuncara mi je na tri kilometra od mene.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
A mislio sam da je 3tonka,ja sam sa 3tonkom jednom dovezao greskom 3m3 pijeska mislio sam da ce se raspasti prikolica i gume.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
Branko, koji to model aparata imaš?

Olympus Recro NE servisira, več samo skuplja i šalje aparate u Češku na popravak. Toliko o servisu ;)

B

branko

Guest
y700 , nije bitno gdje ga i tko popravlja (oni su navedeni kao ovlasteni servis) glavno da su oni meni badava zamijenili i vrata.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zašto bi bilo jednostavno kada može biti komplicirano :(

B

Bobo

Guest
Lose, jaaaako lose...

Koje je to mijesto? Cini mi se da sam tu MOZDA cak i prolazio ;)

Č

Čugi

Guest
Centar Stare Pazove, još 2km napred su silosi, i posle dolaze Golubinci! ;)

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Danas na jednoj od Beljskih njiva gdje uzgajaju ljubenice svagdje susa a na jednom mjestu voda i vagasi,laposi ili vec kako ih zovete.Prolazi Fendt 411 vario sa Zmaj-evkom,na njoj 50tak ljubenica kroz tu vodu i cim je dosao i sa zadnjim tockovima u vodu. Gotovo! nekoliko puta okrenio tockove i mir i naprjed ni nazad,pokusava ali tockovi stoje,ne vrte se.Dolazi drugi isti samo ima vile u pomoc,nemaju sajlu nego rudo za vucu.Naravno dok je ovaj dosao blizu krene naprijed i ovaj osto.Dolazi treci i izvlaci drugog.po prvog dolazi JD 7810.Ulazi u vagas i nemoze ovoga povuci.Zapada i on.Odustaje i pokusava izaci van.Nemoze ukopava se.Opet dolazi treci Fendt 411 i izvlaci JD.Ovaj za JD krece da ka pokusava izvuci tako da kvaci za prikolicu iza.Biser krene 2-3m pokraj kroz visoku travu ne znajuci da je i tamo voda,usao je i isao nekih 5-6m.i stao.uspio je doci nazad na rikverc i opet stao u glibu i njega je izvukao opet onaj treci Fendt,ali bio je na suhom.Inace da nije nebi mogao nist.napokon su zakaopcali za prikolicu i izacli.Imam slike ali malo cete cekati

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zakon, toliko strojeva 8)
sve se to događa i normalno je ali di su sada u pola ljeta, kiša nije padala pitaj boga toliko, vani temperatura do 40° oni uspjeli naći baru punu vode??? :?

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
e to bi volio vidjet...mi smo jednom tako zapali sa tri ferca odjeednom i onda smo vezali lance za felge i izvlačili se jedan pomoću drugog dok su točkovi služili kao vitla...

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Ovo je bio Deutz Fahr TopLiner
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Nisam siguran ali cini mi se da si ti nedugo poslje toga dogadaja prolazio onuda sa traktorom i prikolicom.

Najnoviji postovi

Na vrh