Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,433
Ma moš' ti imat iskustva sa čim god 'oćeš, baš se onda okuražiš i opustiš sa mišlju; "Ja to mogu" i tad nastaju nesreće i pogiblje... Bilo je i kod nas pametnjakovića koji zavlače ruke pod roto kosu da izvuku šibe pa su ostali bez prstiju, a isto tako kose godinama... Ili jedan koji je isto tako pitao kako radi Muljača za grožđe, onda što odvaja peteljke i ovi mu objasne da se unutra vrti ta osovina s lopaticama koja ih baca van, on sav bitan, ma šta se vrti i gurne prst kad mu ga je odfikarlo jedino je rekao(inaće iz zagorja) "Bog te je*al pa stvarno se vrti"
Ja i kad mijenjam šajbu na fleksu čupam iz struje pa mi se smiju... Za 5 sekundi posla da iskopčam i ukopčam ja imam sve prste na broju, dok se neki tako zahebavaju pa ima onih koji su se isjekli po rukama, nasreću nitko nije ostao bez prstiju, al' je jedan pokidao tetive pa sad ne može skoro ništa držat u ruci...
Ugl. Đaba ti svo iskustvo ovog svijeta, ako te oće, onda oće...
Ja i kad mijenjam šajbu na fleksu čupam iz struje pa mi se smiju... Za 5 sekundi posla da iskopčam i ukopčam ja imam sve prste na broju, dok se neki tako zahebavaju pa ima onih koji su se isjekli po rukama, nasreću nitko nije ostao bez prstiju, al' je jedan pokidao tetive pa sad ne može skoro ništa držat u ruci...
Ugl. Đaba ti svo iskustvo ovog svijeta, ako te oće, onda oće...