vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Miran,miran
Pa kak?Reno opet mora širom. Ostal mi u prvoj i nikud dalje. Sad imam 6 brzina, brza,spora,puna i tak u rikverc
Premekani šaraf..zašto nisi stavio Sidrena tipla čelična (anker) » Vidam webshop
Ovako nešto?
Imas puno donatora kojima trebas pobrati kukuruze?. Veli lik što drži djelove da su ga već 10x zvali za istu stvar.
To sam i sumljao..i kad se kaže da treba uvesti reda..registrirati i kontrolirati a s tim i kažnjavati onda se napada kontra toljagom..A prelazio preko visljeg zilista i podiglo ga i prebaci.
Pa evo, dogodilo se. Tak bum probal pobrati koruzu i posejati, pa onda ide kabina dolje. Mislim da je sam nekaj zacvikalo, ali nemrem niš videti dok ne skinem kabinu.Pa kak?
U pravu si. Svaka ti je na mjestu. Sam ajd. Aj kak uvest kad je 80 % strojeva u sumi jos prije 90-ih. Ljudi para za bolje nemaju. Bas danas to komentirali,i jedini nacin je uvest zabranu na uvoz djelova za iste.To sam i sumljao..i kad se kaže da treba uvesti reda..registrirati i kontrolirati a s tim i kažnjavati onda se napada kontra toljagom..
Kad vidim ovu košaru odmah mi je jasno.
Za vezanje si u pravu. Poginuo je ne od prignjecenja nego od udarca glavom.Sam okvir ili kabina vrijede puno više ako je vozač vezan, tak da nemre opasti pod njih.
Jedino ponekad smetaju...