• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šljiva

• Temu pokrenuo Igor Lulić
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
Re: šljiva

Kontam kaže:
Zvonis a što nisi mazao sa kunilitetom nego stavljao najlon? Bojo se ove kiše? ;) Dobro će doći za voćkice :D
nisam ga našao,da jesam sigurno bi mazao i stavio najlon,jer moji "susjedi" grizu do 1,5 m,a toliko najlona nemam :twisted:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
zvonis - odlično odrađen posao...čista desetka!
fenomenalno izgleda,,, samo da tako bude i u buduće, i nećeš imat problema....sve čestitke...
pozzz Joe! :mrgreen:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

hvala,joe,trudit ću se da ostane tako,imam zajebanu ženu pa će morati ostati tako,još fali ograda i 3 ukrajinke :lol:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728

zvonis01 kaže:
hvala,joe,trudit ću se da ostane tako,imam zajebanu ženu pa će morati ostati tako,još fali ograda i 3 ukrajinke :lol:
I struja u ogradi da Ukrajinke ne pogjegnu,,,,
Nego zvonis je to Ukrajinke spremas za goste,, ako da bit ce guzva kod tebe :rolfer:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Bobić kaže:
zvonis01 kaže:
I struja u ogradi da Ukrajinke ne pogjegnu,,,,
Nego zvonis je to Ukrajinke spremas za goste,, ako da bit ce guzva kod tebe :rolfer:
ma to sam ja planirao za sebe-doručak,ručak,večera :butthead: a kažu da i dobro beru šljive,ako neće brat dam ih u arendu :heart: :finga:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728

zvonis01 kaže:
ma to sam ja planirao za sebe-doručak,ručak,večera :butthead: a kažu da i dobro beru šljive,ako neće brat dam ih u arendu :heart: :finga:

Ako to bude kako ti planiras za sebe dorucak -rucak-vecera bojim se neces ti docekati ni prvi pravi rod pa bi one mogle u arendu i prije nego ti mislis :rolfer:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Kontam kaže:
Zvonis a što nisi mazao sa kunilitetom nego stavljao najlon? Bojo se ove kiše? ;) Dobro će doći za voćkice :D
prema preporuci kolege Breskvara našao sam kunilent u biogalu u Višnjevcu-1litra 75 kn,i ima ga još :D
ako idem 10% traje 80 dana

J

jokapz

Guest

Evo špricanje šljiva od neki da. Na 5 ha utrošak 2500 l vode i 5 kg Nordoxa

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Ovoga se bojao moj frend, i to mu je bila njaskuplja stavka. Puno škropiva ode u prazno :-( Ili tako ili ručni rad, osim nekih preinaka koje radi Kraš.

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Kontam kaže:
Ovoga se bojao moj frend, i to mu je bila njaskuplja stavka. Puno škropiva ode u prazno :-( Ili tako ili ručni rad, osim nekih preinaka koje radi Kraš.
što radi Kraš? :scratch

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

He he, krajnje jednostavno riješenje i totalno učinkovito :)

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Kontam kaže:
pa jel te moram poljubiti :heart: da kažeš što?

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

zvonis01 kaže:
Kontam kaže:
pa jel te moram poljubiti :heart: da kažeš što?

Kažem ti kad se vidimo :) Da ne kompromitiram tvrtku Kraš. A rješenje je ideala. Nudili su im koje kakve atomizere, bijesne pare, ali ništa nije bolje od ovog :)

P

petrovic

Guest

Može li mi netko reci koliko se naplačuhe oranje nekih 40cm po hektru? tu za Josipovac Hvala puno

Z

zeljo07

Guest

parametar

Član
Tu od
5 Velj 2009
Poruka
43
Re: Bolest sljive!!! pomoc!

Islandski lišaj :mrgreen:
Treba s bakrom okupat u zimskom i mehanički ostrugat što više lišaja dolje.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh