T
tomonh
Guest
cjena po kili,da se posilira sa kombajnom-ja bi prodal u rinfuzi
koja je cjena graška
koja je cjena graška
poz,Juxijuxi kaže:Pozdrav! Evo par slika koševine graška od prošle sedmice, sve u svemu zadovoljan sam
M.M. kaže:Lijepo, lijepo, nije loše.
Kako je išla košnja, pretpostavljam trebalo je puno muke i živaca?
Gradacac kaže:poz,Juxi
drago mi je da si ovo uspio dovest do kraja.Vjeruj da sam pratio sve ovo i drago mi je da je konacno u silosu.
jedno pitanje.
kakva je situacija sa Crnom zobi i graskom tu kod nas jel tesko nabavit?
sijao bih to u jesen?
Ja cu to potrazit kod sebe u posavini.Sve mi je dole blizu a ako ne bude bilo Zupanja je isto blizu pa bi tujuxi kaže:M.M. kaže:Lijepo, lijepo, nije loše.
Kako je išla košnja, pretpostavljam trebalo je puno muke i živaca?
ma nije uopšte, SiP-ovka to baš dere bez problema samo malo jači gas, veći je problem bio sa samoutovarkom :mrgreen:
Gradacac kaže:poz,Juxi
drago mi je da si ovo uspio dovest do kraja.Vjeruj da sam pratio sve ovo i drago mi je da je konacno u silosu.
jedno pitanje.
kakva je situacija sa Crnom zobi i graskom tu kod nas jel tesko nabavit?
sijao bih to u jesen?
ma zeznuto skroz doći do sjemena u ovom mom kraju, oko graška sam se bio razletio na sve strane da bi ga uspio nabaviti preko ovog jednog gdje sam se najmanje nadao, ali ako opet ga budem sijao idem pravac u Novi sad i kupujem sjeme, prvo jeftinije a drugo oni imaju sve, evo ljetos sam kod njih kupio Sudansku travu bez problema. Za crnu zob stvarno ne znam, i ja bih je volio nabaviti pa da idem tu kombinaciju jer ipak tritikale je dosta grub u to sam se uvjerio.
Gradacac kaže:Ja cu to potrazit kod sebe u posavini.Sve mi je dole blizu a ako ne bude bilo Zupanja je isto blizu pa bi tu
pokusao pronac.A ni Srbija mi nije daleko.Mislim da kod njih sigurno ima.
al vidjet cemo ima vremena.Kako si zadovoljan sa sjenazom vidim da si isao u silos?
Ja mislim da hoce samo ako si dobro zatvorio.A vidio sam i slike od prije da si imao problema sa vodom.juxi kaže:Gradacac kaže:Ja cu to potrazit kod sebe u posavini.Sve mi je dole blizu a ako ne bude bilo Zupanja je isto blizu pa bi tu
pokusao pronac.A ni Srbija mi nije daleko.Mislim da kod njih sigurno ima.
al vidjet cemo ima vremena.Kako si zadovoljan sa sjenazom vidim da si isao u silos?
Pa to ću tek da vidim, pošto ga nisam imao mnogo išao sam pola silosa sa travom, pa onda grašak i opet sve zatvorio sa travom pa ni sam ne znam hoće li mi to uspjeti uglavnom biće slike. Jedino čime sam bio razočaran to je što mi je dosta graška uništila voda za vrijeme nicanja, jer parcela je bila vlažnija nego što sam predvidjao pa mi je u tim djelovima propao skroz ali kako si vidio tamo gdje je sve bilo OK to je masa ludilo.
drmr kaže:Da Vas pitam,posto bas oko ovog nemam pojma.
Kad bi na jesen isao sa crnom zobi i graskom jeli se oni mogu skupa kombajnirat u ljeto? meni netreba sjenaza.
malo je stupidno pitanje,ali kad pojma nemam oko toga :blackeye