H
Hurlimann86
Guest
To su samo početne pripreme neće se usjetvu još 2 tj sigurno jer se ni na njivu ne može, al sve bude .
Mate ,Mate! Daj se saberi :shock: Pa sama riječ "ozimi" sve govori .mate22 kaže:pozdrav.
nisam nikad sijao grašak pa sam ga sad prvi put htio posijati skupa sa zobi i kukuruzom, onako za zeleno za krave, al mi vele da ima (ili da trenutno nemaju rani?) samo ozimi grašak. dakle zanima me, jel smeta što je ozimi, ako bi ga slj tjedan posijao sa zobi i možda kukuruzom, čisto da isprobam malo.
hvala
Helena kaže:Mate ,Mate! Daj se saberi :shock: Pa sama riječ "ozimi" sve govori .mate22 kaže:pozdrav.
nisam nikad sijao grašak pa sam ga sad prvi put htio posijati skupa sa zobi i kukuruzom, onako za zeleno za krave, al mi vele da ima (ili da trenutno nemaju rani?) samo ozimi grašak. dakle zanima me, jel smeta što je ozimi, ako bi ga slj tjedan posijao sa zobi i možda kukuruzom, čisto da isprobam malo.
hvala
dmatkovic96 kaže:Evo malo i mog graška, da kolega bogec vidi kak napreduje
mate22 kaže:Helena kaže:Mate ,Mate! Daj se saberi :shock: Pa sama riječ "ozimi" sve govori .mate22 kaže:pozdrav.
hvala
znam, nisam malouman. ali mi nitko nije objasnio u čemu je razlika između jarog i ozimog te priječi li ta razlika nicanje ozimog ako se ipak posije u proljeće ili je samo riječ o tome da je ozimi sposoban preživjeti hladnoću te se zato sije u jesen.
nisam iskusni poljoprivrednik pa ne znam. dakle, što bi se dogodilo da ozimi grašak posijem sad? ne bi niknuo ili bi niknuo?