noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
jel postoji to di na forumu, ako ne mozemo tu imao bi par pitanja..
ja se nebih još upuštao u to,nesigurna je ta naša država, danas ti daju a sutra kad ti to napraviš ti uzmu(primjer mljekara) tako i ovdje elektra će otkupljivat tvoj višak struje po povlaštenoj cijeni, koja se prek noći može smanjiti ili više im netreba zato oprezno tko će se upustiti u taj biznis dobro proučiti ugovor i osigurati se od bankrota na više načina.ajde ima ko iskustva stim jel se ko raspitivao sta?
ja bi stavio na građevinsku parcelu ali mora bit namijenja proizvodnji taj parcela a moja je stambena al da dam neki zahtjev pa da cekam, jel jos ko gledao da bi to stavio?
od moje bake
ja bi preporučil izradu panela po sistemu " u se i u svoje kljuse", jerbo sve drugo nema nikakve logike...
koda je kod nas zemlja tak skupa da te ti solarci moraju molit da ti postave fotoćelije na krov...ajd molim te...
uostalom, probajte, pa mi javite...:mrgreen:
jo ma ja znam da je to sve sumnjivo, i da nema džabe ni kod babe i da bi te svi preveslali bez beda, nije im problem zahebati ljude u svoju korist...
evo dogovorio sam s tim ljudima sastanak u četvrtak pa ajde da vidimo ča će oni reć, ako e zainteresiraju poć ću čitat sve narodne novine i sve, danas ne mozes da vjerujes takvim ljudima koji nude nešto džaba
a znam znam, bio sam i na općini i ta država je sva u rasulu... nemoru da smanje te papirologije, jooooo
a i to sam mislio, al nekako mi se čini da neće biti ama baš ništa od toga jer neće dozvolit općina
stave onog na tv kako to sve ima i kako mu hep plaća i sve a ti za doći do toga moraš doslovo milijun papiorologije napraviti... a tu kod mene baš i blizu, nekih 200m od parcele je i trafostanica... al nu pročitat ću malo koliko stignem sve sta ste mi tu stavili pa da vidim šta će da ovi pričaju, navodno da će doć direktno zagreba zbog toga pa ćemo vidjet
Solarna energija je definitivno naša budućnost u to smo se svi već uvjerili, samo slabo se kod nas o tome piše i slabo je ljudi spominju, ja sam naletio na nekakv sajt, tj. više je blog od neke djevojke koja piše o temi solarna energija ima korisnih stvari defitivno, za mene su svakakve informacije dobro došle jer planiram da na svojoj kući instaliram solarne panele, ali još uvijek je ideja samo, ali prikupljam informacije, i mislim da ću defitivivno do kraja 2013. instalirati ih.