phenom
Član
- Tu od
- 11 Lip 2012
- Poruka
- 43
jel smeta nafta šta kravama sa termoregulacijom... npr ako ih namažem naftom da se ne mogu dovoljno rashladit?
A to smo kod prijatelja balirali,ni ja ne znam zašto balira kad ima samoutovarnu prikolicu.Ali dosta se skladišnog prostora uštedi iako je niskotlačna balirka jer bale su dosta tvrde,samo nema sječku pa bale nisu kockaste.pa cemu to balirate ako imate samoutovarnu kojom mozete voziti sijeno?
U mene je relativno mala štala...ima te gamadi uvjek. Zimus sam gledao neki projekt nekog američkog univerziteta koji su radili na tom nekom "lovcu" za muhe...
Valjda muhe gotovo da i ne vide žutu boju nego lete najviše na plavu i ta ih boja privlači, s toga sam i ja plastične flaše od kole omotao plavim najlonom i onda namazao ljepilom za miševe...ne mozes vjerovati dok pomuzem krave puna je flaša naljepljena muha...dok sam prije kupovao one trake i plaćao oko 1,5 - 2 marke...i na tu traku se zaljepi 10 muha...a na ove boce od 2,5 litre se zaljepi na stotine...
Problem jest sto ih uvjek ima uvjek se mnoze, ali ona koja stane na flašu sigurno ne leti više...