Re: Spremanje trave
JAGA:
Ako možeš poslikaj viljuškar pa stavi slike u temi Ostali priključci/Traktorski viljuškari...ja moram na svoj napraviti druge vilice jer su mi ove za prekratke i preglomazne. sviđaju mi se ove tvoje
Omotane nismo probali jer bi vjerojatno strgali najlon, jedino ovo da ih omatam doma... :scratch A mislim da bi prikolica bez problema morala nositi 4 bale sjenaže jer je dosta jaka konstrukcija, piše na njoj da joj je nosivost 3,5 tone, a gume su od nekog kombija 15 cola C oznaka i svaka nosi 915kg. Inače je to prikolica za čamce bila. Moja ideja je bila da napravimo pod iznad guma i onda bi išlo dolje dva reda po 4 bale i još na to bar 3 bale da povežu=11 bala, ali za to treba još jedan čovjek i kinez s viljuškarom na polju, a to se ne poklapa s onom temeljnom idejom 1 čovjek+1 jedan traktor+1 prikolica =5 bala :mrgreen: :mrgreen:ŠANANA kaže:Odlično M.M, svaka čast na idei :mrgreen: :mrgreen:
Ste probali omotane bale, vjerojatno nebude išlo, osim ak s polja voziš pa doma omataš, kaj ne?!
JA na zimu radim nisku prikolicu za 6 bala, 3+3 sa strane utovar s prednjim vilicama od šasije od tamića, bude imala dupli barajt između 2 i 3 bale bude osovina, budem ju napravil što niže da mogu fino tovarit bez utovarivača, a bude se kopčala na dolnju poteznicu na 565, a same vozi još dvije bale, znači po turi 8 komada :!:
Možda joj složim i zračne kočnice, onda ju bude vukel 539 (ak bude mogao) :mrgreen: , a na 565 još jedne vilice, znači bilo bi i 9 komada po turi
JAGA:
Ako možeš poslikaj viljuškar pa stavi slike u temi Ostali priključci/Traktorski viljuškari...ja moram na svoj napraviti druge vilice jer su mi ove za prekratke i preglomazne. sviđaju mi se ove tvoje