Kak se ti još znaš igrati 🤭Danas sam svašta delal a usput napravil gluposti za celu godinu. Čak sam moral i bager voziti da saniram bedastoću…
View attachment 65949
View attachment 65950
Ja sam završil z drvima za sezonu kurenja 2024-2025.Poslije posla sam nastavil piljenje drva za predstojeću zimu
Drugim riječima, jednostavno nije bio tvoj dan, a i usput petak 13. je.Danas sam svašta delal a usput napravil gluposti za celu godinu. Čak sam moral i bager voziti da saniram bedastoću…
Znam kako ti je, nije ni meni danas bio dan, a da ne pričam što se sve ovih dana događalo, to jednostavno tako mora biti, kad nešto krene po zlu, onda te sve prati i dolazi problem za problemom. Kako si i sam rekao, ponekad je bolje doma ostati i piti pivce za živce, samo kad bi čovjek znao, takav je život, ne dao Bog većeg zla.Moral bi pisati pol vure… Ukratko zaboravil sam otkopčati crevo sa cisterne kad sam ju napunil pa sam otrgel zsun na laguni sa jedno 1500 m3 gnojnice. Van šiba jedno 40-50 litara u sekundi. Ima dodatni ventil na trapezni vijak al je trebalo jedno 2 min da ga zatvorim… Onda sam imal telefonski tečaj vožnje 12t bagera da zguram s korpom to kaj je scurelo nazad. Pa je pustila/probušila guma na cisterni 14 000 l. To je recimo od dotrajalosti. Jednostavno se raspucala. Pa mi je izbilo crijevo koje ide sa pumpe na cisternu. Pa sam izgubil nastavak gedore na polju dok sam šarafil to. I na kraju sam savinul kardan dok sam bil gotov…
Pa na autoputu sam, slikano iz autobusa😉Zašto nejdeš po cesti?
Pa vidimo da je dolje gusto!