Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Jesi bijo u Berlinu? Šta kažu mediji u Austriji, ima li riječi o prosvjedu Njemačkih poljoprivrednika?
Šta mu se desi.Ko bi rekel da se i fronius more pokvariti 🤭🤣
@Propali PoljoprivrednikJesi bijo u Berlinu? Šta kažu mediji u Austriji, ima li riječi o prosvjedu Njemačkih poljoprivrednika?
Stigo jučer danas radno sutra ujutro nazad,tako da televizor ni ne vidim.Jesi bijo u Berlinu? Šta kažu mediji u Austriji, ima li riječi o prosvjedu Njemačkih poljoprivrednika?
Kapacitet je ograničen u pogledu zemljišta, u ostalim granama postoje određeni moduli za poboljšanje kao:View attachment 68001 @Propali Poljoprivrednik
Nisi meni uputio pitanje pa oprosti što se ubacujem, jer samo mi ništa nije jasno, pomagaj, prosvijetli me, molim te.
"DW" piše o nekakvoj njihovoj ostvarenoj povečanoj profitabilnosti od 45%, e sad da li su toliko povećali prinose na oranicama, voćnjacima, ili povećali za toliko količinu proizvedenog mlijeka ili mesa, ja to nikaj ne razmem. Ili su samo povečali cijene i olakšice, za istu količinu "proizvodnje dobara"? Kak netko more svake godine uvijek i iznova povećati prinose za ogromne postotke na prosječnoj površini istih oranica, na istom broju voćaka, na istom broju grla? Kak more na jednoj oranici izrasti prošle sezone 100%, ove sezone 25% više u odnosu na prošlu, iduče bude izraslo opet novih 25% više na sadašnjih več 125%, kaj su te oranice na više katova, pa svako leto obrade kat više? Znam da sam u letima, pa po defultu postajem star i glup, kak nastaju sako leto ti novi i novi rekordi u proizvodnji - na istim kapacitetima?
"Obožavam" ovakve tablice s hrpom brojeva. Kaj predstavljaju ti brojevi? Koje su mjerne jedinice? ....
@Propali Poljoprivrednik je dao ozbiljan odgovor.Rekli smo ..postoji mala laž..postoji velika laž i postoji statistika