Tresla se brda -rodio se miš.Koji sam ja planer - matere mi - skontam plan da bi mi se do gležnjeva pokloniti moglo - a onda - ništ.Danas nisam doša dalje od srknutog kapučina u krevetu i nešt malo ostalog - ajd se kupio substrat,ajd,nešto dakle bar, a ostalo -brus - prvo se kod jednog znanca u uredu razglabalo uru i pol o bedastočama -ma imalo neke koristi - nasmijali smo se toliko da su mi usta od uha do uha,onda smo kod jednih prijatelja - nazvala ja i rekla da ćemo ih usput posjetiti i rekla sam još - pripremi kapučino i par kobasa - ona priremila,pa se isto nasmijali toliko da su mi usne sada ko na smajliču smješko - ma malo smo se i mrštili kada smo kritizirale naše lošije polovice,ali kompenzacijom sa smiješkom je smješka još i preteklo,tako da sam ja i sada nasmijana.A sad jurim u plastenik,mrači se,idem vidit kak mi grijanje funkcionira,veli muhač da bu noćas nešt lošeg se dešavalo - ma nemoram baš juriti,imam ja lektrike tamo,zapravo u dvorištu,zaprav na kući pokraj iliti uz - a imam i u plastaniku,al ne u tome baš - zapravo sam sve ovo sad malo izdramatizirala,a zašto bi inače netko ovo pročitao ak nebi bilo malo izdramatizirano,jel.Al da bi mi se smrznut nešto moglo - moglo bi.Idem.