Za pare(novce) ga sve nauče.Pazi na arbajt.
Meni su za novu godinu mjenjali komplet retarder na MP4 (išlo na garanciju) i od onda je temperatura 96 stupnjeva. Prije bila 103Mečka MP4, nije još prokuhala al malo je falelo, jer je neki inžinjer natočil vodu umjesto antifriza, i pustila čahura na trećem cilindru. A u mečki nesme bit voda jer je to tak napravljeno da je njemu radna temperatura 107 stupnjeva, to je samo tak na mečki. Svi normalni kamioni imaju manju radnu temperaturu.
Volvo je to
Mp4 je, i radna temperatura je 107 na tim kamionima, retarder ni ne dela ak je voda unutra.Za pare(novce) ga sve nauče.
Još će on plakat za onim starim kamionom
Meni su za novu godinu mjenjali komplet retarder na MP4 (išlo na garanciju) i od onda je temperatura 96 stupnjeva. Prije bila 103
Volvo je to
Jeste ,ako si isao prema Doboju prosao si kroz Dobošnicu i trebao viditi odlagač.Lukavac?
Lijepo si ti to odradio. Sad znam kam budem došel krasti, ionak tu bude za sve kriva nacionalna manjinaKrumpir je posađen, ostalo pored će biti povrtnjak. A u nastavku kukuruz.
Pripremano s Caseom i rotobranom 😎
Imamo sreću pa ih pri nas v gradu nema, al zato dojdeju ovi kojima se neda povrtelja delati, a šteli bi domaće..Lijepo si ti to odradio. Sad znam kam budem došel krasti, ionak tu bude za sve kriva nacionalna manjina
Kupio ga kolega. Drugo selo od mene. 😁Dobar je haha 350,000 eurića
Na sajmu u Gudovcu prodali traktor od 2,6 milijuna kuna: Kupio ga je slavonski farmer
Najskuplji traktor visok je 3,4 metra i težak je 12 tona. Fendt 900 ima kožnata sjedala, navigaciju i 365 konja. Prodaje ga samoborska tvrtka Interexport, a kupio ga je farmer iz Slavonijewww.24sata.hr
Kolega,a kak je u AT?Zdravo zivo moji forumasi,cujem da se u horvatistanu ukidaju brnjice,znaci nisam vise antimasker,moral bum novu zanimaciju najti. 👨🌾
Od subote.Stvarno? Nisam danas baš stigao pratiti vijesti tako da nisam znao za tu informaciju.